ΠΑΟΚ

Oλική κατάπτωση της εγγυητικής

Oλική κατάπτωση της εγγυητικής
Βεζυρτζής

Η ΕΕΑ αποφάσισε τη κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής την ώρα που έφτασαν νέοι παίκτες για δοκιμή

Παράλληλα τα αιτήματα των ΠΑΕ Καλαμαριά, Καλλιθέα και προπονητών θα παραμείνουν ανικανοποίητα αφού η Ε.Ε.Α. έκρινε ότι πρέπει να προηγηθούν οι ποδοσφαιριστές ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό εντός 15νθημέρου.
Στην ώρα τους αφίχθησαν στην Θεσσαλονίκη οι Βραζιλιάνοι Πινέιρο Σίλβα (17 χρ., μεσοεπιθετικός) και Άντερσον Ταφαρέλ (17 χρ., κεντρικός αμυντικός) για να δοκιμαστούν στις προπονήσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν με τα χρώματα της Σεάρα Πορταλέσε στο πρωτάθλημα Σεαρένσε.

Στις 21:00 εξάλλου αναμένονται στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης οι Βραζιλιάνοι Μπαϊάνο (23 χρ., μεσοεπιθετικός) και Άλλαν (28 χρ., κεντρικός αμυντικός). Αμφότεροι αγωνίζονταν στην Ρίο Μπράνκο στο πρωτάθλημα Παράνα και θα έρθουν με σκοπό να συζητήσουν την προοπτική σύναψης συμβολαίου με την ομάδα του ΠΑΟΚ αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.

Στα αγωνιστικά

Στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, καθώς και οικογενειακό διπλό. Σε αυτήν δεν συμμετείχαν οι Μελίσσης, Γιασουμή, Τοχούρογλου και Μαλεζάς ενώ ο Μίετσελ έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν μέχρι τις 29 Μαΐου.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ