ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι με την Πόρτο

Οι πανηγυρισμοί του Ζέλσον Μαρτίνς με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα Eurokinissi Sports

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την Τετάρτη (22/1) την αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι με την Πόρτο στο Ντραγκάο (23/1).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (23/1) στο Ντραγκάο την Πόρτο για την 7η αγωνιστική του Europa League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει την αποστολή των ερυθρολεύκων.

Σ’ αυτή επέστρεψε ο Ζέλσον Μαρτίνς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ενώ απών είναι ο Σαντιάγκο Έσε, καθώς είναι τιμωρημένος.

Επίσης, ο Μεντιλίμπαρ έχει πάρει μαζί του, πέρα από τους Μουζακίτη – Κωστούλα που είναι πλέον βασικά στελέχη του Ολυμπιακού και τους Μπάκουλα, Παπακανέλλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπάκουλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ