ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΟΚ η φιέστα των ερυθρολεύκων για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο στην Stoiximan Super League με τη νίκη επί της ΑΕΚ, με τους ερυθρόλευκους να διευκρινίζουν ωστόσο πως η φιέστα για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος θα γίνει στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι στο “Καραϊσκάκης” χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με το αποτέλεσμα αυτό να στέφει τους ερυθρόλευκους πρωταθλητές Ελλάδας για τη σεζόν 2025-26.

Και αυτό γιατί διατήρησαν το +10 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και οι πράσινοι δεν μπορούν να τους πιάσουν στα τρία ματς που απομένουν, με την ομάδα του Πειραιά να μετράει πλεον αντίστροφα για τον εορτασμό της κατάκτησης του τίτλου.

Αυτός θα γίνει στις 4 Μαΐου, με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων να αναφέρουν η φιέστα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ