MATCHCENTER

Φιλικά Εθνικών - Ποδόσφαιρο Ανδρών

Roland-Garros - Γυναίκες

Παγκόσμιο Κύπελλο - Προκριματικά Ευρώπης

CEV European Golden League - Βόλεϊ Γυναικών

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Γιάρεμτσουκ σημείωσε το πιο γρήγορο γκολ σε ντέρμπι “αιωνίων”

Ο Κοστίνια και ο Γιάρεμτσουκ
Ο Κοστίνια και ο Γιάρεμτσουκ © Intime

Το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ήταν το πιο γρήγορο στην ιστορία των ντέρμπι “αιωνίων”, με τον Ουκρανό να σπάει το ρεκόρ του Τάκη Περσία.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Παναθηναϊκού στο ματς της πρεμιέρας των playoffs της Stoiximan Super League. Ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου, με δεδομένο πως πλέον είναι στο +10 από την ΑΕΚ, που έχασε από τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. 

Το προβάδισμα για τους ερυθρόλευκους χάρισε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ντραγκόβσκι, πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό. Συγκεκριμένα, χρειάστηκαν 47 δευτερόλεπτα για να σκοράρει ο Ουκρανός και να σπάσει ένα σημαντικό ρεκόρ που κατείχε ο Τάκης Περσίας.

O τελευταίος κατείχε το εν λόγω επίτευγμα μέχρι το βράδυ της Κυριακής (30/3), έχοντας πετύχει τέρμα στα 58′ δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του Κυπέλλου, για τη σεζόν 1981-82′. Το αξιοσημείωτο είναι πως και εκείνο το γκολ είχε προέλθει επίσης από λάθος – όπως και του Ντραγκόβσκι – με τη διαφορά πως τότε το είχε κάνει ο αμυντικός των πράσινων, Άγγελος Αναστασιάδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ