ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι θέλουν οι ερυθρόλευκοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να στεφθούν απόψε πρωταθλητές

Ο Ροντινέι πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Μπόντο Γκλιμτ
Ο Ροντινέι πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Μπόντο Γκλιμτ ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME SPORTS

Η ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ περιόρισε τα αποτελέσματα που θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει από απόψε (13/04) το 48ο πρωτάθλημά του. Δείτε τι χρειάζοται οι “ερυθρόλευκοι” στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να επιστρέψουν στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από τρία χρόνια.

Τα πάντα στα χέρια του Ολυμπιακού είναι πλέον, που μπορεί ακόμα και απόψε (13/04) να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2024/25.

Πριν από την έναρξη της 3ης αγωνιστικής των playoffs στους “ερυθρόλευκους” αρκούσε και η ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να κατακτήσει τη Stoiximan Super League, εφόσον βέβαια ερχόταν “X” το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν έγινε, καθώς οι “πράσινοι” πήραν τεράστια νίκη με 3-1, με συνέπεια ο Ολυμπιακός να θέλει μόνο το τρίποντο απέναντι στην Ένωση για να επιστρέψει στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από τρία χρόνια.

Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, η πιθανή στέψη θα πάρει παράταση.

Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του ματς στο φαληρικό γήπεδο, οι Πειραιώτες είναι στο +10 από τον Δικέφαλο και στο +7 από τον Παναθηναϊκό με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ