Ολυμπιακός: Τον Μάιο ο ετήσιος αγώνας των Βετεράνων με την Προοδευτική

Τον Μάιο θα διεξαχθεί ο ετήσιος αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους του Ολυμπιακού και εκείνους της Προοδευτικής, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Σύνδεσμος Βετεράνων των “ερυθρόλευκων”.
Ο ετήσιος αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού με εκείνους της Προοδευτικής θα λάβει χώρα, για τεχνικούς λόγους, τον Μάιο, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσής τους οι παλαίμαχοι των “ερυθρόλευκων”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού:
“Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού υποδέχτηκε στα γραφεία του τους βετεράνους της Προοδευτικής και είχαν συνεργασία για το θέμα του ετήσιου αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης αποφασίστηκε για τεχνικούς λόγους ο ιστορικός αυτός αγώνας να πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα τον Μάιο, ο οποίος για τους Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού θα είναι ο 700ός αγώνας.
Σε προσεχή συνεδρίαση θα ορισθούν οι ημερομηνίες των αγώνων βάσει των πολλών αιτήσεων που έχουνε έρθει στα γραφεία του συνδέσμου μας. Αιτήματα τα οποία θα εξεταστούν και θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για τη διεξαγωγή των αγώνων”.