ΑΡΗΣ

Ολίβα: "Έχω πολύ όρεξη"

Ολίβα: "Έχω πολύ όρεξη"
ολιβα

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis παραχωρώντας την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη

«Έχω πολύ όρεξη για να πιάσω δουλειά με την ομάδα, κάτι που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα να αναφέρθηκε στην επαφή που έχει με τον στενό του συνεργάτη Τόνι Σελιγράτ: «Έχω μιλήσει λίγο με τον κ. Σελιγράτ ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της συλλογής πληροφοριών».


Όσο για το θα παρουσιαστεί ο Άρης τη νέα χρονιά με τον ίδιο στην άκρη του πάγκου ο κ. Ολίβα δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του λέγοντας: «Δεν θέλω να γίνω συγκεκριμένος για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, είμαι μεθοδικός και θα προσπαθήσω για το καλύτερο», ενώ παραδέχτηκε πως:

«Συλλέγω ακόμη πληροφορίες, βλέπω δύο αγώνες του Άρη καθημερινά για να μπορέσω να αξιολογήσω τους ποδοσφαιριστές», και επισήμανε πως: «Δεν είναι η δουλειά μου αυτή την στιγμή να αναλύσω ποιος είναι καλύτερος αλλά πως θα μπορέσουν όλοι μαζί να βοηθήσουν τη ομάδα».



Για τις περιπτώσεις των Φελίπε Σανσόν και Μάρκο Αουρέλιο, που όπως είναι γνωστό αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Άρη ο Χουάν Κάρλος Ολίβα είπε: «Η ομάδα έχει μιλήσει με τους δύο παίκτες, αλλά δεν μπορώ να πω εγώ τίποτα, μόνο ο κ. Φερέρ.


Αν για κάποιο λόγο μιλάμε με τον Σανσόν είναι ότι τον θέλει ο Χουάν Κάρλος Ολίβα. Είναι ένας καλός παίκτης, έχει πετύχει πολλά γκολ φέτος, θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη για μένα και τον παίκτη αν έρθει στον Άρη», για να παραδεχτεί πως:

«Η αγορά είναι μεγάλη, δεν θέλω να έχω εκπλήξεις από παίκτες. Προτιμάω να έχω παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Οι παίκτες της Οσπιταλέτ είναι περιζήτητοι και από άλλες ομάδες, μεγαλύτερων κατηγοριών», και κατέληξε πως: «Μιλάμε με αρκετούς παίκτες».


Τα φιλικά στην Γαλλία

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει επί γαλλικού εδάφους κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

17.07 Μπορντό-Άρης Capbreton 20:00
20.07 Τουλούζ-Άρης Tarbes 20:00
21.07 Π.Σ. Ζερμέν-Άρης Βondufle 21:00
24.07 Μονακό-Άρης Albertville 20:00
25.07 Μαρσέιγ-Άρης Thonon Les Bains 21:00
Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι ώρα Ελλάδας.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ