ΑΡΗΣ

Ολίβα: "Ήρθε η ώρα"

Ολίβα: "Ήρθε η ώρα"
ολιβα

Ανυπόμονος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League δείχνει να είναι ο Ολίβα. Ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με Πανιώνιο

« Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και είμαστε πλέον έτοιμοι για τη μάχη του πρωταθλήματος. Μετά από οκτώ εβδομάδες σκληρής προπόνησης ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε αποτελεσματικό και παράλληλα θεαματικό ποδόσφαιρο.

Νομίζω ότι δικαιολογημένα είμαστε αισιόδοξοι. Άλλωστε η δουλειά που κάναμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Αυτό φάνηκε εν μέρει και στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει έως τώρα

».

Όσο για το τι τον προβληματίζει εν όψει της αυριανής συνάντησης με τον Πανιώνιο; « Το μόνο που με προβληματίζει εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο είναι η αγωνιστική κατάσταση των τριών διεθνών που δεν ήταν μαζί μας τις τελευταίες μέρες.

Ελπίζω ότι θα επανενταχθούν άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση να παίξουν και να προσφέρουν.

Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλό μας, μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει μετρήσει τις δυνάμεις της σε μια σειρά από δύσκολα φιλικά παιχνίδια.

Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κερδίσουμε το ματς και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας





».

Η αποστολή με Πανιώνιο

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του ο Ισπανός τεχνικός του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα, επέλεξε δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Γόγολος, Κουλουχέρης, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Καράμπελας, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε, Φελίπε, Παπάζογλου, Αντερσον με τον Νάτσο Γκαρσία να έμεινε εκτός αφού ο διεθνής Βολιβιανός έχασε την πτήση για την Θεσσαλονίκη και αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ