ΑΡΗΣ

Oλίβα: "Όμιλοι και δυνατό ξεκίνημα"

Oλίβα: "Όμιλοι και δυνατό ξεκίνημα"
ολιβα

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League

« Είναι ακόμη νωρίς για να αξιολογήσω συνολικά το πρόγραμμα του Άρη, καθώς δεν γνωρίζω ακόμη τις υπόλοιπες ομάδες», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ολίβα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport και συνέχισε: « Παρόλα αυτά θεωρώ θετικό ότι έχουμε τα τρία ντέρμπι με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ αλλά και το τοπικό με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας στον Α΄ γύρο».

Όσον αφορά τον πρώτο αντίπαλο του Άρη τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: « Μαθαίνω ότι ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες και ότι θα αγωνίζεται μαζί με τον Άρη για μία θέση στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA».

Ποιοι είναι όμως οι στόχοι του Χουάν Κάρλος Ολίβα στην φετινή χρονιά με τον Άρη; Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: « Προέχει η πρόκριση στους ομίλους του UEFA και επόμενος στόχος είναι ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για τους Τόνι Κάλβο και Φελίπε Σανσόν είπε: « Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, νεαροί και με ταχύτητα. Έχουν δηλαδή τα τρία χαρακτηριστικά που έχουν και οι άλλοι παίκτες του Άρη όπως ο Χαβίτο, ο Κυριάκος και ο Πέρεθ. Αυτό είναι που σκοπεύω να έχει η ομάδα συνολικά ώστε να δοθεί έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο και να γίνει ο Άρης ένας από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα».





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ