ΑΡΗΣ

Ολίβα: "Στα όρια τους"

Ολίβα: "Στα όρια τους"
Φιλικό Άρης Μονακό

Πέμπτο και τελευταίο φιλικό σήμερα στις 20:00 για τον Άρη του Χουάν Κάρλος Ολίβα με αντίπαλο την Μαρσέιγ

"Σκοπός μας είναι να κάνουμε μια ομάδα ικανή για πολύ δουλειά, και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι βαδίζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν και τρέχουν στα όρια τους. Υπάρχουν, βέβαια, αρκετά στοιχεία που πρέπει να δουλευτούν ακόμα. Πάντως, είναι πολύ θετικό που η ομάδα φαίνεται δεμένη", τόνισε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με την Μονακό ενώ για την μέχρι τώρα εικόνα που έχει αποκομίσει από την ομάδα του από τα τέσσερα φιλικά επί γαλλικού εδάφους είπε:

"Από τους τέσσερις αγώνες που δώσαμε μέχρι τώρα, στον αγώνα ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν είχαμε την χειρότερη απόδοση, λόγω της κούρασης, τόσο από τα προηγούμενα παιχνίδια, όσο και από το μεγάλο ταξίδι που κάναμε. Σε αυτό με την Μονακό η ομάδα φάνηκε πολύ περισσότερο δουλεμένη", και δεν έκρυψε πως:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι κάποια πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση εφαρμόστηκαν στην πράξη. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που παίξαμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, τόσο σε επίπεδο τακτικής, όσο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης".


Σε ερώτηση για τις εντυπώσεις του από την απόδοση του νεοφερμένου Τόνι Κάλβο ο τεχνικός του Άρη δήλωσε πως: "Είναι ένας φρέσκος παίκτης, μια και δεν έχει δουλέψει σε επίπεδο βελτίωσης φυσικής κατάστασης, όπως οι υπόλοιποι, μια και έλειπε με την Εθνική Ισπανίας στο Μουντιάλ U20 του Καναδά. Βέβαια, κατάφερε να έχει μια καλή απόδοση, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και ο Φελίπε και ο Γκαρθία".



Τέλος κι όσον αφορά το σημερινό πέμπτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Άρη επί γαλλικού εδάφους ενάντια στην Μαρσέιγ ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θυμήθηκε το φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν και δήλωσε πως: "Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι περίπλοκος και περιμένω να είναι ανάλογος με τον αγώνα με την Παρί και ίσως ο πιο δύσκολος από όλους τους αγώνες", και κατέληξε πως:

"Πιστεύω πως θα φανεί η κούραση από το παιχνίδι με την Μοναδό αν και είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Όπως και να έχει, περιμένω αύριο να βγάλω κάποια συμπεράσματα που να μας βοηθήσουν στην πορεία της προετοιμασίας".



Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μονακό, Γκόμεζ Ραϊμούντο Ρικάρντο, αναφέρθηκε με πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα του Άρη δείχνοντας εντυπωσιασμένος από το πόσο δεμένη φαίνεται προς τα έξω η ομάδα της Θεσσαλονίκης τονίζοντας:

"Η ομάδα του Άρη είναι ένα πολύ καλό σύνολο και σίγουρα θα τα πάει πολύ καλύτερα στις επίσημες διοργανώσεις που συμμετέχει. Ο λόγος για τα τωρινά αποτελέσματα δεν είναι άλλος από την μεγάλη κούραση, που είναι φυσικό επακόλουθο της έντονης προετοιμασίας που κάνει αυτό το διάστημα".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ