EURO 2024

Εθνική Ολλανδίας: Νοκ-άουτ από το Euro ο Ντε Γιονγκ

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2024 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ θα χάσει το Euro 2024 με την Ολλανδία, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο.

Η Ολλανδία θα στερηθεί τελικά, τις υπηρεσίες του Φρένκι ντε Γιονγκ, ο οποίος έδωσε μάχη με τον χρόνο, αλλά δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο.

Έτσι, ο μέσος της Μπαρτσελόνα τέθηκε νοκ-άουτ από το Euro 2024, ώστε να μη ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπιασμού του τραυματισμού του.

"Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος που δεν θα είμαι στο Euro. Προσπαθήσαμε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο αστράγαλός μου θέλει περισσότερο χρόνο δυστυχώς.

Είναι όνειρο και μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μας σε ένα τελικό τουρνουά. Φορώντας την πορτοκαλί φανέλα, τραγουδώντας τον Wilhelmus και νιώθοντας τη στήριξη ολόκληρης της χώρας.

Τώρα όμως, όπως όλη η πορτοκαλί λεγεώνα, θα ζητωκραυγάζω για την ομάδα μας από έξω. Πάμε παιδιά", έγραψε στην ανάρτησή του στα social media.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ