ΗΡΑΚΛΗΣ

Όλο και καλύτερος...

Όλο και καλύτερος...
Πρώτη ηρακλή

Ο Ηρακλής στο τρίτο του φιλικό στην διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου επικράτησε με 3-1 της Δόξας Κατωκοπιάς

Το σύνολο του Βαγγέλη Βλάχου έδειξε ακόμα καλύτερη εικόνα από το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου ενώ στα θετικά ήταν το γεγονός ότι ο Χλωρός στην επανεμφάνισή του χρίστηκε σκόρερ όπως και ο υπό δοκιμή Νιγηριανός Ατζίντε.
Το φιλικό διεξήχθη στο γήπεδο του Ορμινίου της Πορταριάς του Πηλίου με τον Ηρακλή να προηγήθηκε στο 27΄ με τον Σουλίδη κάνοντας το 1-0 σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄ ο Χλωρός έκανε το 2-0 για να μειώσει στο 75΄ Μπούης για την Δόξα Κατωκοπιάς διαμορφώνοντας το 2-1 με τον Ατζίντε να διαμορφώνει στο 88΄ το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά με την φανέλα του Ηρακλή αγωνίστηκαν οι νεαποκτηθέντες Μαλαγκένιο, Λεάντρο, Έμερσον και Μπίνιο.

Ηρακλής: Πάρντο, Μαυρογενίδης, Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Ζμπόντσακ, Πουρσανίδης (30΄ Μπίνιο), Τσίνεγκε, Λεάντρο (30΄ Χλωρός), Έμερσον, Σουλίδης (30΄ Γιάντσης), Νικολόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπαντής, Κομβολίδης, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Κερμενίδης και οι υπό δοκιμήν Οξύζογλου, Ροντρίγκο, Καβιάο, Ατζίντε.

Δόξα Κατωκοπιάς: Ρίζος, Μοράλες, Αλαμπί, Γκονζάλες, Ροντρίγκεζ, Λουίς, Τζούνιορ, Μπούης, Κωστής, Ιωαννίδης, Βούρκος

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαυρής, Ιγνατιάδης, Νεοφύτου, Γρηγορίου, Βασιλείου, Πολυκάρπου, Αργυρού, Σοφοκλέους, Χατζηγιάννης, Ταφτιτζής, Ντάνιτς, Καμαρλίγκος.









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ