ΑΡΗΣ

Όλο και πιο κοντά σε Κόκε

Όλο και πιο κοντά σε Κόκε
Κόκε INTIME SPORTS

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σέρχιο Κόκε στον Άρη φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό.

Θέμα ημερών φαντάζει η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Άρη μετά από εννέα μήνες.

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης ειδικά το τελευταίο 48ωρο δεν διαψεύδουνε το οτιδήποτε με τον 28χρονο Ισπανό να είναι να λύσει αύριο το συμβόλαιό του με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Άρης μπορεί το μεσημέρι να επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ωστόσο το βασικό ερώτημα που επικρατούσε στις κερκίδες ήταν το τι γίνεται με τον Κόκε.


Το αν συμφώνησε ήδη με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, αν έρχεται αλλά και το πότε την ίδια ώρα που από χθες καλά κρατεί η φημολογία πως ήδη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Η επιστροφή του 29χρονου πρώην αρχηγού του Άρη εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες εκτός του ότι θα αποτελέσει ενίσχυση του ρόστερ δεν θα ισοδυναμεί και με οικονομική υπέρβαση βάσει της λύσης του συμβολαίου στα μέσα του περασμένου Απρίλη.

Μία εξέλιξη που είχε λάβει χώρα ώστε ο Κόκε να συνέχιζε την καριέρα του στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και στην ομάδα Ντινάμο του Χιούστον χωρίς όμως όπως αποδείχθηκε να ήταν και η καλύτερη επιλογή του μετά από την πενταετή παρουσία του στον Άρη. Ακόμη όμως και στον Άρη ήταν εμφανής πως η απουσία του 29χρονου Ισπανού δεν κατέστη δυνατό να καλυφθεί.

Κι όσο για το τι τον φέρνει κάθε λεπτό που περνάει ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του μετά από εννιά μήνες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; Εκτός της αγάπης του κόσμου που δεν έπαψε να εισπράττει καθημερινά από την πρώτη μέρα της απουσίας του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και η ύπαρξη δημοσιευμάτων στην Ισπανία που μιλούνε για μία πρώτη συμφωνία.

Τέλος σχετικά με την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα ο Μίσελ Γκαρμπίνι τόνισε: «Μια αλλαγή προπονητή δεν είναι ό,τι καλύτερο όταν συμβαίνει. Οι κύριοι Μιχαλήτσος και Σεμερτζίδης ήρθαν για να μας δώσουν αυτοπεποίθηση και μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη που είχαμε ανάγκη».

Ο Βραζιλιάνος μπακ - χαφ του Άρη ωστόσο αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της σημερινής νίκης όπου υπάρχει το νοκ άουτ παιχνίδι της Πέμπτης (12/01, 20:00) για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι λέγοντας: «Δεν φτάνει αυτό που κάναμε σήμερα. Πρέπει να δείξουμε πολύ μεγαλύτερη βελτίωση στην συνέχεια, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του Ατρομήτου, αλλά εμείς θα κατέβουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη για δικό μας λογαριασμό και στους δύο αγώνες που ακολουθούν», και κατέληξε: «Έχουμε βλέψεις στο Κύπελλο και θέλουμε φυσικά την πρόκριση, ενώ και στο πρωτάθλημα θέλουμε μόνο νίκη, αφού δεν έχουμε βγει από τη δύσκολη θέση».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ