CHAMPIONS LEAGUE

Όλο το χρήμα στον Μπενίτεθ

Όλο το χρήμα στον Μπενίτεθ
Τζιλέτ Χικς

Διατεθειμένοι να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα προκειμένου να ισχυροποιήσουν άμεσα τη Λίβερπουλ, είναι οι νέοι ιδιοκτήτες

"Ξέρω ότι θα κάνουμε αλλαγές. Ο Ράφα έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Λούκας Λέιβα, που φαίνεται καλός παίκτης. Νομίζω ότι ο Ράφα θα είναι πολύ απασχολημένος μετά την Τετάρτη", τόνισε στις δηλώσεις του το αφεντικό της Λίβερπουλ στην τοπική εφημερίδα "Liverpool Echo" και συνέχισε:

"Η δυναμική της Λίβερπουλ είναι μεγαλύτερη απ'ότι είχα φανταστεί όταν αγοράσαμε το σύλλογο. Ξέραμε τα πάντα για την ιστορία και την παράδοση αυτής της ομάδας.

Η ιστορία της Κωνσταντινούπολης ήταν πολύ σημαντική για την υστεροφημία της ομάδας, και αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε και δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο τόσο σύντομα, θα μας καθιερώσει και θα κάνει ευκολότερη τη δουλειά του Ράφα να φέρνει νέους παίκτες".




Επίθεση σε όλα τα μέτωπα από του χρόνου
Η φετινή χρονιά βρήκε τους "κόκκινους" μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος από του δρόμου τα... μισά (τελευταίος τίτλος το 1999 για τον ιστορικό σύλλογο), ωστόσο ο Χικς διατρανώνει την πίστη του ότι την επόμενη σεζόν η ομάδα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στις διεθνείς.

"Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία και την επόμενη σεζόν θέλουμε να παλέψουμε τόσο για την Πρέμιερσιπ όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικά, θέλουμε να κυνηγήσουμε και τα τέσσερα τρόπαια.

Ξέρω τί μου λέει ο Ράφα και κάνω εκτιμήσεις με βάση αυτά που μου λέει. Μου έχει πει τί προσθήκες πρέπει να γίνουν προκειμένου να αντέξουμε σε όλα τα μέτωπα. Αυτή είναι η πρόκληση.

Στην Πρέμιερσιπ χρειάζεται να έχουμε βάθος στον πάγκο και παίκτες με κίνητρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο να βρούμε κίνητρα για να νικήσουμε τη Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι.

Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο σταθεροί. Ο προπονητής έχει ξεκάθαρες απόψεις και ήταν σημαντικό ότι έχει επέλθει συμφωνία με τους Τζέραρντ και Κάραγκερ. Θα ακολουθήσουν και άλλοι".









Δεν θέλουν να καρπωθούν την επιτυχία
Σε περίπτωση που η Λίβερπουλ πιει νερό από την πηγή, νικήσει δηλαδή τη Μίλαν στον τελικό και προσθέσει το 6ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της, ο Χικς αρνείται να δεχτεί τα εύσημα για την επιτυχία.

" Αισθάνομαι λίγο ένοχος. Είπα σε φίλους ότι είναι σαν να αγοράζω μία ομάδα μπέιζμπολ και να είμαι έναν αγώνα μακριά από το να πάρω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δεν έχω συμμετοχή σε αυτό.

Πάντα στη ζωή μου ήμουν λίγο τυχερός. Όμως είμαι συγκλονισμένος που εγώ και ο Τζορτζ (Τζιλέτ) έχουμε μία τόσο φανταστική ευκαιρία να κάνουμε τέτοιο ξεκίνημα.

Κέρδισα κάποτε το Στάνλει Καπ στο χόκει, όμως από τότε δεν έχω κερδίσει κάτι, ξέρω λοιπόν πόσο ξεχωριστές είναι αυτές οι στιγμές. Μπορεί να ξανάρθουν στο κοντινό μέλλον, ίσως όμως και σε πολύ καιρό από τώρα"






Τέλος, ο Χικς μίλησε για την τρομερή εμπειρία του να διεκδικείς τόσα πολλά τρόπαια σε μία μόνο χρονιά. " Όλοι αυτοί οι στόχοι σε προκαλούν να τους κυνηγήσεις. Προφανώς η Πρέμιερσιπ είναι το παραδοσιακό τρόπαιο που δεν έχουμε κατακτήσει για 17 χρόνια, ενώ μετά έχουμε το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είμαι σίγουρος για το πώς κάνουν την ιεράρχηση των στόχων οι οπαδοί, πάντως βλέπω ότι το Τσάμπιονς Λιγκ έχει τρομερό πρεστίζ και θα είναι ωραίο να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα φέροντας στο σπίτι αυτό το τρόπαιο.

Είναι αστείο, όμως οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εύχονται πιθανότατα να τα πηγαίνουν καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ



", κατέληξε ο Χικς.









TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ