ΑΡΗΣ

Όλοι έτοιμοι, εκτός του Σεμπάστιαν Γκαρσία

Όλοι έτοιμοι, εκτός του Σεμπάστιαν Γκαρσία
προπονηση προετοιμασια

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου (12/09, 19:00) με τον ΠΑΣ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Πρίττας και Βανγκέλι.
Όσον αφορά τους διεθνείς της ομάδας του Άρη, ο Μιχάλης Σηφάκης επέστρεψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη από την Εθνική μας ομάδα και την Μολδαβία, ο Νάτσο Γκαρσία αναμένεται αύριο το πρωί από την Βολιβία, ενώ ο Σεμπάστιαν Αμπρέου αναμένεται αύριο περίπου στις 15:30.

Παράλληλα σημειώνεται ότι η συνέντευξη Τύπου του Ιομάρ Μαζίνιο αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Βραζιλιάνο τεχνικό του Άρη να τοποθετείται στο παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Σίγουρα απών από την αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Γκαρσία με τον Αργεντινό μέσο να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει τελικά 1.000 και όχι 3.000 φιλάθλους της στο πλευρό της μετά την χθεσινή απόφαση της Αστυνομίας στην σύσκεψη παρουσίας των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ και παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αιτία το ότι λόγω των εκλογών δεν θα υπάρχει η απαιτούμενη δύναμη.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ