ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλοι μέσα από τον Δέλλα στον Ατρόμητο

Όλοι μέσα από τον Δέλλα στον Ατρόμητο
Δέλλας, Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος για να συνεχίσει στο Κύπελλο Ελλάδος πρέπει τουλάχιστον να μην χάσει την Τετάρτη (16/12) στο εκτός έδρας ματς με την Καλλιθέα και για αυτό ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Ατρόμητος δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό στην αναμέτρηση της Τετάρτης (16/12) με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" ενώ με νίκη οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου θα πάρουν και την πρωτιά στον όμιλο τους.

Για τον λόγο αυτό ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του μια 20άδα που αποτελείται από βασικούς ποδοσφαιριστές και δεν θέλησε να ρισκάρει έναν αποκλεισμό από την επόμενη φάση του θεσμού. Ο νεαρός τεχνικός έχει αφήσει εκτός μόνο τον Ούμπιντες ενώ επιστρέφουν στην αποστολή οι Λαζαρίδης, Γοδόι που δεν έπαιξαν με την Καλλονή λόγω τιμωρίας.

Το σχετικό δελτίου Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο Καλλιθέας με αντίπαλο την τοπική ομάδα (17.15) ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Φυτανίδης, Γκαρσία, Γοδόι, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Μίλος Στόιτσεφ, Ουσέρο, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή (Ούμπιντες, Θεολόγου, Θεοδωράκης, Νάτσος, Παπασπύρος) θα κάνουν αύριο το πρωί προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Για τους φιλάθλους της ομάδας μας θα είναι διαθέσιμη η Θύρα 1 του γηπέδου Καλλιθέας. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ".

3η Αγωνιστική (16/12 - 17:15 )

Λαμία 1964-Βέροια

Καλλιθέα-Ατρόμητος

Η βαθμολογία

1. Ατρόμητος 4 (4-2)

2. Βέροια 4 (3-2)

3. Καλλιθέα 3 (2-2)

4. Λαμία 0 (1-4)

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ