ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι οι καλοί χωράνε...

Όλοι οι καλοί χωράνε...
olyproetoimasia

Ο Αύγουστος μπήκε, μα στον Πειραιά έχουν... Ιούνιο. Πολλοί οι στόχοι, λίγος όμως ο διαθέσιμος χρόνος

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι δε σταματάνε. Και είναι τέτοιες οι συνθήκες πλέον στον μεγάλο λιμάνι, που όχι μόνο χρειάζεται έξτρα ενίσχυση, αλλά συνήθισε κι ο κόσμος κι αν σταματήσουν ξαφνικά οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, δεν θα 'χουμε με τι να ασχολούμαστε.
Πέρα από όλα αυτά όμως, υπάρχει η ποδοσφαιρική ουσία. Ο πρωταθλητής Ελλάδας "χτίζεται" με ένα συγκεκριμένο στυλ, μια φιλοσοφία που συμφωνήθηκε εδώ και βδομάδες, στις τόσες συζητήσεις που είχαν Ίβιτς και Λεμονής. Ο τεχνικός διευθυντής γύρισε τον κόσμο, απέσπασε υπογραφές και η ομάδα απέκτησε έναν κορμό. Όμως δεν τελείωσε εκεί.

Το "όλοι οι καλοί χωράνε" ισχύει και παραϊσχύει στην περίπτωση της ομάδας του Πειραιά. Από την στιγμή μάλιστα που έφυγε ο Καστίγιο, με τα χρήματα που ήρθαν από Ουκρανία μεριά, δημιουργήθηκαν πάλι προϋποθέσεις για μεταγραφές.

Ο... αριστερός

Την θέση του Τζόρτζεβιτς, δύσκολα την παίρνει κάποιος. Όχι επειδή είναι αρχηγός ή ο παλιότερος, αλλά επειδή σαν το καλό κρασί, όσο παλιώνει γίνεται καλύτερος. Ο χρόνος βέβαια είναι αμείλικτος κι επειδή δεν πρέπει να ρισκάρουν στο λιμάνι, γυρεύουν παίκτη που να παίζει αριστερά. Ο Λάτσκο ο Ούγγρος θα μείνει, αλλά είναι 20 χρόνων και τον κοιτάζουν πιο πολύ ως... μέλλον και όχι ως παρόν.

Τί γίνεται λοιπόν τώρα; Με την μεταγραφή και του Καστίγιο, δημιουργείται ανάγκη ενίσχυσης στην πλευρά. Όχι ότι ο Μεξικανός θα δεχόταν να παίξει εκεί, αλλά λέμε τώρα... Δυο Ουρουγουανοί, οι Ροντρίγκεζ και Πεζολάνο μπήκαν ξαφνικά στην λίστα και μάλιστα "παίζουν" δυνατά, ενώ ο Αρτσούμπι της Λανούς είναι μια λύση, όμως είναι καλύτερος επιθετικός, παρά αριστερό χαφ. Θα τον μελετήσουν κι αυτό και θα αποφασίσουν.

Το πρωί της Τετάρτης, μπήκαν άλλα δυο ονόματα στα υπ' όψιν, όμως ο Ίβιτς δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι. Είναι τέτοια η κατάσταση άλλωστε, που οι μέρες φεύγουν, τα μεγάλα πρωταθλήματα αρχίζουν και οι παίκτες που αξίζουν θα λιγοστέψουν. Ο Κασάνο προτάθηκε, αλλά ο χαρακτήρας του, προβληματίζει...

Τί γίνεται πίσω;

Δεν χρειάζεται να ξέρει κάποιος "μεγάλη μπάλα" για να κρίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτη που θα μπορεί να παίξει στόπερ. Οι αμυντικοί που υπάρχουν στον Πειραιά δεν φτάνουν και ο Λεμονής, πρέπει να εισηγηθεί κάτι για τα μετόπισθεν οπωσδήποτε.

Το θέμα του Κολοτσίνι "παίζει" συνέχεια, αλλά αν γίνει διαπραγμάτευση θα 'ναι πιο σκληρή από οποιαδήποτε άλλη. Ο παίκτης κοστολογήθηκε της προάλλες πολύ υψηλά από την πλευρά της Κορούνια. Η ομάδα ζήτησε κάπου 5 εκ. ευρώ, οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να φτάνει στα 4, αλλά βάλτε και πόσα λεφτά πρέπει να πάρει ο παίκτης. Την ίδια ώρα, υπάρχει και ο Μποτινέλι που είναι πιο φτηνός και μάλλον πιο εύκολος για να πάρει μεταγραφή.

Άλλωστε κοντά στην απόκτηση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", η Ρεάλ Σαραγόσα. Η ισπανική ομάδα που ήταν εδώ και καιρό η πρώτη υποψήφια για να αποκτήσει τον Αργεντινό αμυντικό φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και απομένει να τα βρει και με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Όπως αναφέρεται ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ αλλά τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο εκπρόσωπος του Μαρσέλο Λομπίγια παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την επίτευξη συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Λα Κορούνια, Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα σε δηλώσεις του έδωσε διορία στους ενδιαφερόμενους για τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι έως τις 18 Αυγούστου για να καταθέσουν τις προτάσεις του. Η Ντεπορτίβο κοστολογεί τον 25χρονο αμυντικό με το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

• Την ίδια ώρα, η προετοιμασία συνεχίζεται και ο κόσμος θα δει από κοντά την ομάδα την Δευτέρα το βράδυ εναντίον του Πανιωνίου. Ο Λεμονής σε αυτό το ματς θα μοιράσει χρόνο θα κάνει πολλές αλλαγές, πιο βασικοί θα παίξουν την Τετάρτη κόντρα στην Οσασούνα.

• Ο κορυφαίος της εθνικής Νέων Γιάννης Παπαδόπουλος, του Ηρακλή, είναι στο... στόχαστρο του Ολυμπιακού. Βέβαια δεν εύκολη η μεταγραφή, αλλά και ο "Γηραιός" δεν έχει περιθώρια να πει "όχι" σε χρήματα.

"Καμία πρόταση..."
Ο Εντουάρντο Ντε Λα Τόρε, αντιπρόεδρος της Κρουζ Αζούλ, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό, Σέζαρ Ντελγκάδο.

"Δεν μας έχει πλησιάσει κανένας από τον Ολυμπιακό για τον Ντελγκάδο. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Εάν υπήρχε οποιαδήποτε επαφή με τον Ολυμπιακό, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε αλλιώς. Ο Ντελγκάδο έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο μαζί μας. Είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα και θέλει να στεφθεί πρωταθλητής με εμάς. Μας γεμίζει περηφάνια και μας κολακεύει το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα τους ως πιθανός μεταγραφικός στόχος", δήλωσε χαρακτηριστικά στον Τύπο του Μεξικού.

Θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Νέρι
Ο Νέρι Καστίγιο είχε προαναγγείλει ότι θα εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ουκρανία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Σαχτάρ.

Ο Μεξικανός άσος, λοιπόν, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (3/8) στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα "Αριστοτέλης" του ξενοδοχείου Divani Apollon Pallace στο Καβούρι.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ