ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όλοι οι νεοαποκτηθέντες μέσα στην αποστολή του Ατρόμητου

Όλοι οι νεοαποκτηθέντες μέσα στην αποστολή του Ατρόμητου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους τρεις νεοαποκτηθέντες Κεϊτά, Παπαδόπουλο και Γροντή.

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί την Κυριακή (24/1) ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει στην διάθεση του και τους τρεις νεοαποκτηθέντες Κεϊτά, Παπαδόπουλο και Γροντή σε μια προσπάθεια του νεαρού προπονητή να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Αντίθετα εκτός είναι ο Λε Ταλέκ ο οποίος έχει υποστεί ένα ελαφρύ τράβηγμα και στον Ατρόμητο δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την παρουσία του. Πλην του Λε Ταλέκ εκτός έμειναν και οι Στόιτσεφ, Κούρος, Νάτσος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Μπίτολο, Κούρος, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Παπαδόπουλος, Γροντής, Κεϊτά, Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Λημνιός, Μπαστακός, Ούμπιντες, Μπάλλας. Η αποστολή γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο".

Δυο χρόνια πριν με σκόρερ τον "Παπ"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ατρόμητου μετά από ενάμιση χρόνο μακριά από την ομάδα του Περιστερίου. Ο "Παπ" όμως σαν και αύριο δυο χρόνια πριν στην αντίστοιχη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Περιστέρι είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που είχε διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου του 2014. Ο έμπειρος σέντερ φορ θα ήθελε η επιστροφή του στην ομάδα του Ατρόμητου να συνοδευτεί από νίκη της ομάδας του αλλά και ένα δικό του τέρμα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ