ΑΡΗΣ

Όλοι πάνω στον Πρίττα

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ  / 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ  / 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ενώ το βάρος του ιατρικού επιτελείου έχει πέσει πάνω στον Σάκη Πρίττα.

Το πρόγραμμα θεραπείας τους συνέχισαν ο Ρονάλντο Γκιάρο, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και ο Ντειβίντας Τσεζνάουσκις που δεν υπολογίζονται από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε εν τω μεταξύ από σήμερα ο Χουάνμα που υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση η οποία θα τον κρατήσει περίπου ένα μήνα μακριά από την αγωνιστική δράση.

Αντίθετα πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί και ο Σάκης Πρίττας με στόχο να αποφύγει την επέμβαση – να αποφευχθεί να πειραχθεί ο μηνίσκος του στο αριστερό του γόνατο - και να μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης στην Μαδρίτη με την Ατλέτικο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Για τον λόγο αυτό και ο έμπειρος διεθνής μέσος του Άρη δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για να προφυλαχθεί.

Σήμερα ωστόσο ο Χαβίτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά όπως και οι Τόνι Κάλβο και Κάρλος Ρουίζ που μπήκανε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με αποτέλεσμα να υπολογίζονται για το παιχνίδι.

Κατίδης: "Διψάω για μία ευκαιρία"

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κατίδης, σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ανέλυσε τους στόχους του και την συνεργασία του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, αρχικά, μίλησε για την προετοιμασία της μεγάλης ομάδας του Άρη, στην οποία ο ίδιος συμμετείχε το καλοκαίρι λέγοντας: "Ήταν τιμή μου που πήγα στην προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα και για να πω την αλήθεια, ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Έλειπα με την Εθνική εκείνη τη στιγμή και δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, στο οποίο μου είπαν ότι όταν επιστρέψω θα συμμετέχω στην προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα.

Εγώ “διψούσα” πραγματικά γι’ αυτό. Ήταν σκληρή η δουλειά, δουλέψαμε πολύ και ακόμη δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω ότι αδικούμαστε αυτή τη στιγμή στη θέση που είμαστε".

Σε ερώτηση ποιες είναι οι οδηγίες που του δίνει και οι παρατηρήσεις που του κάνει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είχε να πει: "Αυτό που μου λέει είναι να διατηρώ την πειθαρχία μου στο παιχνίδι, γιατί παρασύρομαι εύκολα από τη ροή του αγώνα. Μου λέει να μη χάνω τη θέση μου. Θέλω πολύ μία ευκαιρία και δουλεύω πολύ για να την πάρω κάποια στιγμή.

Ο κόουτς μού έχει μάθει την πειθαρχία και πράγματα που δεν ξέρω πραγματικά αν θα μου τα πει κάποιος άλλος άνθρωπος έτσι στη ζωή μου. Μέσα από όλα αυτά, μπορείς να γίνεις και καλύτερος άνθρωπος".

Για τη θέση στην οποία παίζει ο ίδιος, αλλά και για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι παίκτες της μεγάλης ομάδας, υπογράμμισε: "Παίζω ως αμυντικό χαφ. Στην προετοιμασία και σε όλους τους αγώνες σε αυτή τη θέση με χρησιμοποιούσε ο κόουτς.

Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί μαζί μου και κυρίως οι Έλληνες, λόγω γλώσσας. Από τους ξένους είμαι, επίσης, πολύ ευχαριστημένος. Από τον Σέρχιο, τον Νέτο και γενικά από όλους τους παλιούς παίκτες της ομάδας".

Σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας Κ-20 του Άρη, στην οποία και ο ίδιος συμμετέχει, ο Κατίδης είπε: "Τα παιδιά στην δεύτερη ομάδα δουλεύουν πολύ σκληρά. Όσοι παίκτες έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια, κατεβαίνουμε στα παιχνίδια μαζί τους, όταν είμαστε εκτός αποστολής. Αυτό είναι καλό για εμάς, γιατί παίρνουμε παιχνίδια στα πόδια μας, ενώ βοηθάμε και την ομάδα. Η πρώτη θέση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, μας αξίζει. Γενικά, βαδίζουμε πολύ καλά και μπορούμε να πάμε και για το Πρωτάθλημα".

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους και στις προσδοκίες του, σημειώνοντας: "Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Όταν νομίζει ότι θα είναι η στιγμή μου, δεν θα με αδικήσει. Εγώ “διψάω” πραγματικά , δουλεύω με το κεφάλι χαμηλά και περιμένω".

Στην τελική του τοποθέτηση αναφέρθηκε και για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Νέων δηλώνοντας: "Με την Εθνική, έχουμε περάσει ως δεύτεροι μαζί την Πορτογαλία στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Euro. Εύχομαι και εκεί να πάνε αρκετά καλά τα πράγματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ