ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του Ντιέγκο"

"Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του Ντιέγκο"
ντιέγκο

Η Γιουβέντους έχει ολοκληρώσει την μετεγγραφή του Ντιέγκο από την Βέρντερ , σύμφωνα με τον Τ.Πετραλίτο, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Bild: "Ciao Γιουβέντους, ο Ντιέγκο πάει στη Μπάγερν"!

"Και οι τρεις πλευρές έχουν ήδη βάλει τις υπογραφές τους στα συμβόλαια", αποκαλύπτει ο Πετραλίτο στο γερμανικό περιοδικό "Kicker".

"Η Γιουβέντους είναι εταιρία που έχει να κάνει με το χρηματιστήριο και δεν μπορεί να ανακοινώσει καμία μετεγγραφή μέχρι τις 31 Μαΐου".

Ο μανατζερ του ποδοσφαιριστή ισχυρίστηκε πως η μετεγγραφή θα κοστίσει 24.500.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του 5αετούς συμβολαίου του Βραζιλιάνου.

"Συμφώνησε με Μπάγερν", γράφει η "Bild"

Μπορεί ο μάνατζερ του Ντιέγκο να έκανε λόγογια οριστική συμφωνία μεταξύ της Βέρντερ και της Γιουβέντους για την μετακόμιση του παίκτη στο Τορίνο, αποκαλύπτοντας μάλιστα ακριβή ποσά και διάρκεια συμβολαίου, ωστόσο η γερμανική εφημερίδα "Bild" ανακοίνωσε λίγο αργότερα μέσω της ιστοσελίδας της, συμφωνία μεταξύ του Ντιέγκο και της Μπάγερν Μονάχου!

"Ciao Γιούβε, ο Ντιέγκο πηγαίνει στη Μπάγερν", είναι ο τίτλος του κειμένου, με την εφημερίδα να διευκρινίζει πως η Μπάγερν ήρθε σε συμφωνία με τον πατέρα του 22χρονου Βραζιλιάνου άσου, Ντζάιρ Ντα Κούνια, και τώρα πρέπει να τα βρει και με τη Βέρντερ καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 30 εκ.ευρώ.

Όπως μάλιστα συμπληρώνει το σχετικό άρθρο, ο Ντιέγκο είναι η πρώτη επιλογή του Λουίς Φαν Γκάαλ, που είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών από τη νέα αγωνιστική σεζόν.









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ