ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: "Χάλκινη" στο ποδόσφαιρο γυναικών η Γερμανία, 1-0 την Ισπανία

Ηρωίδα για τη Γερμανία η Μπέργκερ
Ηρωίδα για τη Γερμανία η Μπέργκερ © 2024 JULIO CORTEZ / AP IMAGESP

Το χάλκινο μετάλλιο στο ποδόσφαιρο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η Γερμανία, η οποία νίκησε 1-0 την Ισπανία με ηρωίδα την Μπέργκερ που έπιασε πέναλτι της Πουτέγιας στο φινάλε.

Η Γερμανία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ποδόσφαιρο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η ομάδα του Χορστ Χρούμπετς επικράτησε με 1-0 της Ισπανίας με την Αν-Κατρίν Μπέργκερ να αποκρούει το πέναλτι της Αλέξια Πουτέγιας στις καθυστερήσεις.

Η Τζούλια Γκουίν είχε ανοίξει το σκορ για τη Γερμανία στο 65' από τα έντεκα μέτρα ενώ η Λέα Σχούλερ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας της με την Κολ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Σε ένα δραματικό φινάλε, η Ισπανία κέρδισε πέναλτι στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η Μπέργκερ είπε "όχι" στην Πουτέγιας και χάρισε το μετάλλιο στη Γερμανία.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ