ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική Αργεντινής: Απορρίφθηκε η ένσταση για τον αγώνα με το Μαρόκο

Argentina's Giuliano Simeone reacts during the men's Group B soccer match between Argentina and Morocco at Geoffroy-Guichard Stadium at the 2024 Summer Olympics, Wednesday, July 24, 2024, in Saint-Etienne, France. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Ο Σιμεόνε με τη φανέλα της Αργεντινής. @2024 SILVIA IZQUIERDO/AP IMAGES

Η FIFA απέρριψε την ένσταση της Αργεντινής σχετικά με την απόφαση ακύρωσης του τέρματος που έκρινε εν τέλει τον αγώνα με αντίπαλο το Μαρόκο.

Ο επεισοδιακός αγώνας μεταξύ της Αργεντινής και του Μαρόκο κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής των Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε αρκετή σύγχυση με τη προσωρινή διακοπή λόγω εισβολής οπαδών, αλλά και εξαιτίας της περιπετειώδης εξέλιξης στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Η Αργεντινή δεν έμεινε αμέτοχη όσον αφορά την ακύρωση του τέρματος στο 90+16' που έκρινε τον αγώνα υπέρ της ομάδας του Μαρόκο και προχώρησε σε ένσταση στη FIFA, ωστόσο αυτή η προσπάθεια έπεσε εν τέλει στο κενό.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ