STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το πέναλτι που κέρδισε η Ένωση για μαρκάρισμα του Ρέαμπτσουκ στον Βίντα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το πέναλτι που κέρδισε η Ένωση για μαρκάρισμα του Ρέαμπτσουκ στον Βίντα

Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ρέαμπτσουκ πάνω στον Βίντα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού και και ο Λιβάι Γκαρσία το εκτέλεσε εύστοχα, για να δώσει προβάδισμα στην Ένωση με 2-1 στο 82ο λεπτό.

Το πρώτο μέρος στο "Καραϊσκάκης" βρήκε την ΑΕΚ να κυριαρχεί και να έχει το προβάδισμα στο φινάλε του με το γκολ του Γκατσίνοβιτς στο 7ο λεπτό, όμως το δεύτερο ήταν μία διαφορετική ιστορία, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να φτάνουν μάλιστα στην ισοφάριση στο 53ο λεπτό με τον Μπακαμπού.

Ωστόσο, με το ματς να μπαίνει στην τελική ευθεία, η ομάδα του Αλμέιδα μπήκε για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ. Αυτό έγινε μέσα από πέναλτι που κέρδισε η Ένωση, με τον Γκαρσία να τροφοδοτεί τον Βίντα στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Κροάτη στόπερ να μαρκάρεται από τον Ρέαμπτσουκ, με τον Ιταλό διαιτητή Ντάβιντε Μάσα να δείχνει την άσπρη βούλα και το VAR να συμφωνεί μαζί του.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη και έγραψε το 2-1 για την ομάδα του στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μην χάσετε την Game Night:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ