ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ακόμα πιο κοντά στην ανανέωση συμβολαίου ο Ροντινέι, σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις με τον μάνατζέρ του

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ο μάνατζερ του Ροντινέι ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μπακ πέρα από το 2025, με τις δύο πλευρές να οδεύουν προς συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανανεώσει πρόωρα τα συμβόλαια των Παναγιώτη Ρέτσου και Ανδρέα Ντόη που έληγαν τον Ιούνιο του 2025 αλλά δεν σταματάει εκεί, αφού έχει θέσει σε εφαρμογή την "επιχείρηση Ροντινέι" προκειμένου να κλείσει το deal και με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ και να τον κρατήσει στον Ρέντη και μετά από το καλοκαίρι του 2025 που ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιό του.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη ήρθε στην Ελλάδα, όπως είχαμε αναφέρει από την περασμένη εβδομάδα ότι είχε προγραμματιστεί η άφιξή του, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο αμυντικό και μέσα από αυτές έχει διαφανεί πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς νέα συμφωνία.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρονική διάρκεια της νέας συμφωνίας με τον Ροντινέι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είναι πιθανόν να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είτε εντός της ημέρας είτε την Παρασκευή.

Μία επικείμενη συμφωνία που χαροποιεί όχι μόνο τον Ολυμπιακού από τη στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας θεωρείται -απολύτως δικαιολογημένα- ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Βάσκο να εκτιμάει απεριόριστα τον Βραζιλιάνο και να τον θεωρεί θεμέλιο λίθο στην περυσινή μαγική πορεία μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ