ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Δαρβίρα

Ολυμπιακός: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Δαρβίρα
Ο Χρήστος-Εφραίμ Δαρβίρας βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό OLYMPIACOS FC

Την ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου -Εφραίμ Δαρβίρα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό να είναι ο τέταρτος στη σειρά μετά τα αδέρφια Κωστούλα (Κωνσταντίνο και Χαράλαμπο) και τον Ισίδωρο Κουτσίδη, που δεσμεύεται με τους "ερυθρόλευκους" όντας μέλος των ακαδημιών.

Το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανακοίνωσε την τέταρτη ανανέωση συμβολαίου παίκτη του, που αποτελεί βασικό μέλος των τμημάτων της ακαδημίας του.

Συγκεκριμένα μετά τα αδέρφια Κωστούλα (Κωνσταντίνο και Χαράλαμπο) και τον Ισίδωρο Κουτσίδη, το πρωί της Πέμπτης (1/2) ήταν σειρά του Χρήστου-Εφραίμ Δαρβίρα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πειραιώτες.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την ακαδημία της ΑΕΚ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη φανέλα της Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, καθώς επίσης και στο UEFA Youth League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η διεύθυνση της ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου-Εφραίμ Δαρβίρα.

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 2007 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2020 από την ακαδημία της ΑΕΚ. Το 2022 πανηγύρισε με την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League Κ15, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε με τους Έφηβους τον τίτλο της Super League Κ17.

Τη φετινή σεζόν o 17χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τους «ερυθρόλευκους» Νέους στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, αλλά και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση UEFA Youth League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ