ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιαζίτζι, πότε επιστρέφουν ο Τσικίνιο και ο Γουίλιαν

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να έχει κανονικά στην διάθεσή του μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων τους Τσικίνιο και Γουίλιαν, ενώ σταδιακά θα πάρει παιχνίδια και ο Γιαζίτζι, ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Ο Ολυμπιακός αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει επτά αγώνες μέσα σε τρεις εβδομάδες στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" από τις 20 Οκτωβρίου και έως τις 10 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τους Λεβαδειακό (εντός), Μάλμε (εκτός), Αστέρα Τρ. (εκτός), Καλλιθέα (εκτός, Κύπελλο), Πανσερραϊκό (εντός), Ρέιντζερς (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός έδρας) και λογικό είναι ο Μεντιλίμπαρ να επιθυμεί να είναι υγιείς και διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσικίνιο και ο Γουίλιαν θα επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Γιαζίτζι ανεβάζει ρυθμούς στο Ρέντη προκειμένου να αρχίζει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του από το τέλος του μήνα. Ο Τούρκος κεντρικός μεσοεπιθετικός ακολουθεί κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ κάνει και έξτρα δουλειά προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος του καλοκαιριού.

Κατά τα άλλα, ο Μεντιλίμπαρ περιμένει περισσότερα πράγματα από τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και δη από τους επιθετικούς, καθώς οι αμυντικοί Κοστίνια και Πιρόλα έχουν δείξει θετική εικόνα. Διότι, μέχρι σήμερα η πειραϊκή ομάδα στηρίζεται κυρίως στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και στους Ελ Κααμπί, Ρόντινεϊ, Έσε, Μαρτίνς και Κάρμο που ήταν στο ρόστερ και την περασμένη περίοδο.

Έτσι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ισπανός προπονητής περιμένει από τους Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Γκαρθία και Στάμενιτς να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Ολυμπιακό. Οι παραπάνω παίκτες είχαν τα ελαφρυντικά τους, αφού κάποιοι ενσωματώθηκαν αργότερα στο ρόστερ και είναι σε διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, γι΄ αυτό και ο Μεντιλίμπαρ είναι πεπεισμένος ότι θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και έπειτα.

Να θυμίσουμε, ότι η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" θα γίνει μετ΄ εμποδίων το επόμενο δεκαήμερο, αφού ο Βάσκος κόουτς δεν έχει στη διάθεσή του το μισό ρόστερ. Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 14 ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από το Ρέντη λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες. Πρόκειται για τους Μασούρα, Ρέτσο, Ντόη, Τζολάκη, Αποστολόπουλο, Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη, Κωστούλα, Ελ Κααμπί, Κάρμο, Γιάρεμτσουκ, Στάμενιτς και Πιρόλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ