ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανοιχτό του Όρτα, έχουν πέσει στο τραπέζι και άλλες λύσεις για τη θέση του κεντρικού μεσοεπιθετικού

Ο Αντρέ Όρτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αντρέ Όρτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Η υπόθεση του Όρτα δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό, όμως την ίδια στιγμή στο τραπέζι των ερυθρολεύκων έχουν πέσει κι άλλα ονόματα κεντρικών μεσοεπιθετικών τα οποία εξετάζονται σοβαρά.

Μία από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού, μαζί με τις μεταγραφές του Κάρμο (που βρίσκεται προ των πυλών, καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα) και του Ποντένσε, είναι η απόκτηση κεντρικού μεσοεπιθετικού.

Εξ΄ αρχής επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν και παραμένει η πειραϊκή ομάδα να κλείσει ένα "8-10άρι" από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στο ρόστερ ο Όρτα κι ο Φορτούνης, ενώ σε αυτό τον τομέα βοηθούσε αρκετά κι ο Γιόβετιτς στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου.

Το ζήτημα του Όρτα είχε "παγώσει" τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά φαίνεται πως είναι έτοιμο να ανοίξει πάλι. Κι από τη στιγμή που ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι ανοιχτός στην προοπτική του Ολυμπιακού κι η Μπράγκα δεν τον έχει πουλήσει, όλα είναι πιθανά.

Άλλωστε, οι ανατροπές στις μεταγραφές δεν είναι σπάνιο φαινόμενο κι υπάρχει και το πρόσφατο παράδειγμα του Κάρμο.

Μια κι η αναφορά στον Κάρμο και στον Όρτα, αξίζει να τονιστεί πως έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο τον Κάρλος Γκονσάλβες, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή όλο αυτό το διάστημα για την υπόθεση του πρώτου κι όχι μόνο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς της Μπράγκα εναντίον της Ραπίντ Βιέννης (2-1) και, μάλιστα, είχε την ασίστ στο γκολ του Σάλαζαρ με το οποίο κέρδισε η ομάδα του.

Ο Καρβαλιάλ θέλει να κρατήσει τον Όρτα στους Αρσεναλίστας, η περίπτωσή του δυσκολεύει, αλλά στις μεταγραφές ποτέ μη λες ποτέ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο εξάμηνο που αγωνίστηκε πέρυσι με την πειραϊκή ομάδα είχε 21 παιχνίδια, δύο γκολ και δύο ασίστ και με το ώριμο και ουσιαστικό παιχνίδι του κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του Ολυμπιακού.

Αξίζει να τονιστεί, πως στο τραπέζι του Ολυμπιακού έχουν πέσει κι άλλα ονόματα κεντρικών μεσοεπιθετικών τα οποία εξετάζονται σοβαρά και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ