ΑΡΗΣ

Ολυμπιακός-Άρης 0-0

Ολυμπιακός-Άρης 0-0
μήτρογλου

Ολυμπιακός και Άρης έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με 2 αποβολές και ελάχιστο θέαμα (video)

"Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος", λέει ο λαός, όμως στο σημερινό παιχνίδι αποδείχθηκε πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ολυμπιακός και Άρης με ψυχολογία στον... πάτο και κούραση στο φουλ, προσπάθησαν όσο μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, όμως κανείς δεν μπορούσε, κανείς δεν τα κατάφερε.
Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό, όμως αυτό κράτησε για 20 λεπτά, αφού από 'κει και πέρα η εικόνα και των δύο ομάδων ήταν αποκαρδιωτική. Μάλιστα μέχρι το 20' δεν είχε γίνει ούτε ένα φάουλ και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές άφησαν το ποδόσφαιρο και ξεκίνησαν το ξύλο. Αποτέλεσμα; Δύο αποβολές, 10 κίτρινες κάρτες, κακό θέαμα και 0-0.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης χάνει οριστικά την... προνομιούχο δεύτερη θέση στα πλέι οφ, ενώ ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Να σημειωθεί πως στα 6 παιχνίδια των πλέι οφ, οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει μόνο κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ όχι μόνο λόγω γοήτρου, αλλά για να αποφύγουν την 4η θέση που θα τους αναγκάσει να παίξουν στην Ευρώπη από τα μέσα Ιούλη.

Όσο για την ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ήταν άκρως μελαγχολική, αφού ο κόσμος ήταν ελάχιστος και με την απογοητευτική εικόνα εξέφρασε την διαμαρτυρία του, τραγουδώντας το σύνθημα: "Φέρε ένα καλό προπονητή και πάρε 10 παίκτες να πάμε από την αρχή". Πάντως αυτοί οι λίγοι, έδειξαν την πίστη και την αγάπη τους στην ομάδα, γνωρίζοντας πως στα δύσκολα χρειάζεται η στήριξη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Λεντέσμα, Λούα Λούα, Όσκαρ, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ (54' Κ. Παπαδόπουλος).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντεζ, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Ντέιλι (61' Αραβίδης).
Με μια ματιά
Κούπερ VS Μπάντοβιτς

Με... φουλ επίθεση και 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Την "ερυθρόλευκη" εστία υπερασπίστηκε ο Πάρντο (όπως και στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη), κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Ζεβλάκοφ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, ενώ δεξιά ο Τάσος Πάντος. Στα χαφ ο Ντουντού είχε δίπλα του τον Λεντέσμα, δεξιά ήταν ο Λούα Λούα, αριστερά ο Όσκαρ, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Μήτρογλου και Ντάρμπισιρ.

Ίδιο σύστημα και από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ που δεν αλλάζει το 4-4-2 για κανέναν λόγο. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σηφάκης, σέντερ μπακ οι Νασούτι και Ρονάλντο, δεξιά ο Κουλουχέρης, αριστερά ο Αράνο, αμυντικά χαφ ήταν οι Φερνάντες και Νάτσο Γκαρσία, στο αριστερό άκρο ήταν ο Κάλβο, δεξιά ο Χαβίτο και στην επίθεση ήταν ο Κάμπορα με τον Ντέιλι.

Μπορεί ο αγώνας να ήταν ανάμεσα σε δύο απογοητευμένες ομάδες που τελειώνουν μια σεζόν με σκυμμένο το κεφάλι, όμως το θέαμα και ο ρυθμός ήταν καλός στο ξεκινήμα της αναμέτρησης. Ίσως ήταν η ελευθερία που έδινε τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Άρη την άνεση να παίξουν χωρίς άγχος και πίεση.

Το δυνατό 20λεπτο....

Όπως και να 'χει οι επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν άργησαν να έρθουν. Την αρχή έκανε ο Ολυμπιακός και μάλιστα νωρίς νωρίς. Συγκεκριμένα στο 2' ο Πάντος έκανε ωραία κίνηση, όμως ο Ντουντού δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν άργησαν να... ξυπνήσουν και να κάνουν αισθητή την παορυσία τους μπροστά από τα "ερυθρόλευκα" καρέ. Στο 7' ο Κάμπορα έβγαλε επικίνδυνη σέντρα, όμως ο Ζεβλάκοφ έσωσε την ομάδα του.

Τα λεπτά περνούσαν, με τους Πειραιώτες να έχουν μια μικρή υπεροχή, τον ρυθμό να πέφτει και τα φάουλ να είναι άγνωστη λέξη στο συγκεκριμένο ματς. Για να καταλάβετε, το πρώτο φάουλ του αγώνα έγινε στο 20ο λεπτό (!) και το κέρδισε ο Ραούλ Μπράβο. Ένα δείγμα της έλλειψης πάθους στην αναμέτρηση.

Οι ευκαιρίες πάντως συνεχίστηκαν, έστω και μικρότερη συχνότητα. Τόσο ο Μήτρογλου στο 15', όσο και ο Κάμπορα στο 21' έφτασαν μια ανάσα από το ανοίξουν το σκορ, όμως αμφότεροι δεν τα κατάφεραν και το 0-0 έμενε.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο ρυθμός "πάγωσε" και οι ευκαιρίες μειώθηκαν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει το ωραίο θέαμα. Παρόλα αυτά ο Όσκαρ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 31', όμως η κεφαλιά του πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

...και ο επιπόλαιος Ζεβλάκοφ

Το ημίχρονο πλησίαζε προς την λήξη και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια, όπως ξεκίνησαν. Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτέ! Όχι γιατί κάποια από τις δύο ομάδες σκόραρε, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός έπαιζε από το 38' με παίκτη λιγότερο. Ο Ζεβλάκοφ απώθησε και χτύπησε τον Νάτσο Γκαρσία εκτός φάσης και ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Από 'κει και πέρα είδαμε μόνο... νεύρα και κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν χειρότερο, αφού οι δύο ομάδες έκαναν αμέτρητα λάθη, ήταν σαφώς πιο κουρασμένες και το θέαμα ήταν πραγματικά... βαρετό! Οι Πειραιώτες παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα είχαν τον έλεγχο του ματς και προσπαθούσαν να απειλήσουν, όμως δεν έβρισκαν τρόπο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Άρη.

Η... νύστα και ο Νασούτι

Κάπως έτσι κυλούσε ο χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε δίχως να δούμε καμία ευκαιρία στα τελευταία λεπτά. Χρειάστηκε να φτάσει στο 70' για να δούμε μια καλή στιγμή κι αυτή έγινε όταν δύο παίκτες του Άρη σούταραν μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλα σώματα.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητη την συγκεκριμένη φάση και στο 75' ο Λούα Λούα μετά από αρκετές προσποιήσεις έκανε ένα δυντό σουτ, αλλά ο Σηφάκης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Τρία λεπτά αργότερα (78') επανήλθε η αριθμητική ισορροπία, αφού ο Νασούτι αποβλήθηκε και έτσι οι δύο ομάδες έπαιζε με 10 παίκτες.

Ο χρόνος κυλούσε, το παιχνίδι πλησίαζε προς την λήξη, ο Ντάκος συνέχιζε να δίνει κίτρινες, ο Ολυμπιακός πίεζε και ο Άρης κρατούσε γερά το μηδέν στην εστία του. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να... κλέψουν τη νίκη, όμως όυτε ο Λούα Λούα, ούτε ο Κάμπορα, ούτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κατάφεραν να γίνουν ήρωες και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Συνέντευξη Τύπου
Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (προπονητής Ολυμπιακού): "Ήταν ένα σημαντικό ματς που ξεκινήσαμε καλά, βγάζαμε φάσεις, αλλά δεν ήμασταν ήρεμοι στην τελική πάσα. Είναι αδικαιολόγητη η ενέργεια του Μίχαλ (Ζεβλάκοφ) και απορώ πως ένας καλός επαγγελματίας έκανε κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε κυρίως από τα πλάγια, όμως αν δεν πάρεις αποτέλεσμα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Τα παιδιά προπσπάθησαν αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μετράει η εμφάνιση. Μένει ένα ματς, που πρέπει να τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ για να νικήσουμε και να βγούμε δεύτεροι".

Για τις πολλές απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ: "Με προβληματίζει αυτό αλλά από αύριο θα προετοιμαστούμε έστω κι αν είναι πολλές οι απουσίες".

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ζεβλάκοφ: "Μετά το παιχνίδι πρέπει να τον αφήσουμε να ηρεμήσει. Είναι σοβαρός επαγγελματίας, διεθνής και το καταλαβαίνει και μόνος του"



Για το πόσο εύκολο είναι να βρει ο Ολυμπιακός την ψυχική δύναμη στο ΟΑΚΑ: "Είπα πολλές φορές πως στο ποδόσφαιρο στα δύσκολα πρέπει να βρεις την δύναμη και να ξεχάσεις και να ετοιμαστείς για το άλλο ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και από θέμα ψυχολογίας την Τετάρτη".

Για το γεγονός πως έκανε μόλις μια αλλαγή: "Δεν θεωρούσα ότι πρέπει να κάνω αλλάγή γιατί η ομάδα πήγαινε καλά".



Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν σκοράρει στα πλέι οφ: " Για έναν προπονητή είναι ευχάριστο να κάνει ευκαιρίες η ομάδα, όμως όταν δεν βάζεις το γκολ και δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη είναι δύσκολο, ιδιαίτερα για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Μας λείπουν παίκτες, θα προσπαθήσουμε, θα μιλήσουμε αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά σε 2 μέρες".

Έκτορ Ραούλ Κούπερ (προπονητής Άρης): "Η ομάδα μου δεν εκμεταλλεύτηκε το διάστημα που παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Δεν είχαμε την ηρεμία για να ελέγξουμε την κυκλοφορία και τον έλεγχο της μπάλας.

Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σχεδόν στο τέρμα με την κούραση να είναι εμφανέστατη. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Όταν και η ομάδα μου έμεινε με 10 παίκτες άνοιξε πολύ το παιχνίδι και θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να προηγηθεί. Ο Ολυμπιακός είχε 2-3 καλές ευκαιρίες και εμείς δύο αντεπιθέσεις με καλύτερη αυτή στο τέλος με τον Κάμπορα.

Ίσως να μας έλειψε η πιο καθαρή σκέψη από το κέντρο και μπροστά όταν είχαμε εμείς την μπάλα. Παρόλα αυτά και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός αν και είχε ένα καλό παιχνίδι η ομάδα μου παρουσιάστηκε οργανωμένη. Και αυτό ήταν το κλειδί.

Δυστυχώς για το επόμενο παιχνίδι χάσαμε τον Νασούτι. Υπάρχουνε αρκετά σωματικά προβλήματα και ελπίζουμε να αποκατασταθούνε για να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η θλίψη που μου μένει είναι ότι η εικόνα της ομάδας μου έπεσε σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αυτό που έλειψε από την ομάδα μου ήταν λίγο παραπάνω ένταση και να φαινότανε από την αγωνιστική της συμπεριφορά. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν βγάλαμε την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι μας με την ΑΕΚ.

Για το ότι δεν έκανε και τις τρεις αλλαγές του ξεκαθάρισε: «Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει το ότι ο Ντέιλι φαίνεται αρκετά κουρασμένος με την έλλειψη από αγωνιστικά λεπτά να φάνηκε. Η άλλη αλλαγή είχε να κάνει για να τοποθετήσω παίκτη μετά την αποβολή του Νασούτι και επειδή η ομάδα λειτουργούσε δεν ήθελα να αλλάξω την διάταξή της. Η τελευταία αλλαγή δεν την κάνω γιατί απέμεναν λίγα λεπτά και θα έμπαινε κρύος σε ένα παιχνίδι ζεστό"









.

Κι όσο για τα προβλήματα που έχει να αντ8ιμετωπίσει εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ δήλωσε: " Επιστρέφει σίγουρα ο Νέτο που εξέτισε την τιμωρία του και θα δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί και ο Κόκε με τον Νάφτι. Και ο Πρίττας δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας οπότε είναι στην διάθεσή μας και θεωρώ ότι θα στήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα".
Όλα τα λεφτά...
Μπορεί το "Καραϊσκάκη" να ήταν πιο άδειο από ποτέ, μπορεί ο κόσμος να γύρισε την πλάτη -και όχι άδικα- στην ομάδα του Μπάντοβιτς, όμως όσοι έδωσαν το παρών στο Φάληρο αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Αναφερόμαστε στο πέταλο των οργανωμένων που το τραγούδι δεν σταμάτησε λεπτό και η στήριξη ήταν πραγματική. Αυτοί οι λίγοι έδειξαν την πίστη και την αγάπη τους στην ομάδα ακόμα και σε δύσκολες εποχές.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το θέαμα που μας πρόσφεραν οι δύο ομάδες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα, όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πραγματικό... χάσιμο χρόνου για τους φίλους του αθλήματος.
Videos από τον αγώνα

Η αποβολή του Ζεβλάκοφ



Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση

To Live του αγώνα... από τον Βαγγέλη Σταματόπουλο
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Λεντέσμα, Λούα Λούα, Όσκαρ, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντεζ, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Ντέιλι
1' Έναρξη αγώνα
Ξεκινά ο αγώνας, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν τη σέντρα.
2' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Ωραία κίνηση του Πάντου από τα δεξιά και παράλληλη μπαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Ντουντού δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς μπλοκαρίστηκε από Νασούτι και Σηφάκη, ενώ αποτυχημένη είναι και η απόπειρα του Μήτρογλου που ερχόταν από πίσω.
3' Σουτ Ολυμπιακός Όσκαρ
Δυνατό σουτ του Όσκαρ έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
7' Ευκαιρία Άρης Κάμπορα
Επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά του Κάμπορα από τα δεξιά, σωτήρια προβολή του Ζεβλάκοφ, ο οποίος διώχνει σε κόρνερ.
10' Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έφτασε δύο-τρεις φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, ο Άρης προσπαθεί με αντεπιθέσεις μέχρι στιγμής να απειλήσει.
12' Σχόλιο
Ούτε ένα φάουλ στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα, αν μή τι άλλο αξιοσημείωτο στατιστικό.
15' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μήτρογλου
Ο Ντάρμπισιρ τροφοδοτεί με έξυπνη κάθετη πάσα τον Μήτρογλου που δεν είναι οφσάιντ, αυτός κάνει το κοντρόλ, όμως το σουτ του με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.
18' Οφσάιντ Άρης Κάμπορα
19' Οφσάιντ Ολυμπιακός Ντάρμπισιρ
20' Σχόλιο
Το πρώτο φάουλ στον αγώνα είναι γεγονός! Για την ιστορία το κέρδισε ο Ραούλ Μπράβο από τον Κουλουχέρη.
21' Ευκαιρία Άρης Κάμπορα
Ο Κάμπορα βρίσκεται σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, προσπαθεί να ξεπεράσει και τον Πάρντο, αλλά ο Πάντος καταφέρνει και του παίρνει τη μπουκιά μέσα από το στόμα με ωραίο κλέψιμο κερδίζοντας μάλιστα και φάουλ.
24' Σχόλιο Ολυμπιακός
Έρχεται και η σειρά του Ολυμπιακού να κάνει το πρώτο φάουλ, και αυτό έχει "θύτη" τον Όσκαρ.
29' Σχόλιο
Μετά από το πρώτο εικοσάλεπτο όπου ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός, τα τελευταία λεπτά δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο σε όσους βρίσκονται στο "Καραϊσκάκης".
30' Κεφαλιά Ολυμπιακός Ντουντού
Ο Λούα Λούα αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο από τα αριστερά και βγάζει τη σέντρα, ο Ντουντού πιάνει την κεφαλιά, όμως δεν έχει καλή ισορροπία στο σώμα του και η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
31' Ευκαιρία Ολυμπιακός Όσκαρ
Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι στιγμής. Ο Ραούλ Μπράβο κάνει τη σέντρα από τα αριστερά με τη μπάλα να περνάει πάνω από το κεφάλι του Όσκαρ, φτάνει στον Πάντο που βγάζει σέντρα από τα δεξιά, και ο Όσκαρ στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.
36' Σχόλιο
Τσακωμός μεταξύ Όσκαρ και Κάμπορα, τελικά εκτονώνεται η κατάσταση χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
38' Κόκκινη κάρτα Ολυμπιακός Ζεβλάκοφ
Ο Ζεβλάκοφ δέχτηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ντάκο για χτύπημα εκτός φάσης στον Νάτσο Γκαρσία.
38' Κίτρινη κάρτα Κάμπορα
38' Κίτρινη κάρτα Άρης Νάτσο Γκαρσία
38' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Όσκαρ
40' Κίτρινη κάρτα Άρης Ντέιλι
42' Κεφαλιά Ολυμπιακός Μήτρογλου
Σέντρα του Πάντου από τα δεξιά, πιάνει την κεφαλιά ο Μήτρογλου, η μπάλα στην αγκαλιά του Σηφάκη.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Άρη στη σέντρα.
51' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ντάρμπισιρ
54' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να παίρνει τη θέση του Ντάρμπισιρ.
60' Σχόλιο
Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στην κερκίδα, όμως το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι καλό στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους.
61' Αλλαγή παίκτη Άρης
Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, με τον Αραβίδη να παίρνει τη θέση του Ντέιλι.
66' Σχόλιο
Οι τελικές προσπάθειες είναι 13-0 υπέρ του Ολυμπιακού, όμως αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στον φωτεινό πίνακα, που εξακολουθεί να γράφει 0-0 για τις δύο ομάδες.
66' Κίτρινη κάρτα Άρης Κάλβο
70' Ευκαιρία Άρης
Δύο διαδοχικά σουτ των παικτών του Άρη μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα κόβεται και απομακρύνεται ο κίνδυνος για τους "ερυθρόλευκους".
74' Κίτρινη κάρτα Άρης Νασούτι
75' Ευκαιρία Ολυμπιακός Λούα Λούα
Η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο: ο Λούα Λούα ελίσσεται μέσα στην περιοχή και κάνει το σουτ με το αριστερό, αποκρούει με γροθιές και με ιδιαίτερη δυσκολία ο Σηφάκης.
76' Σουτ Ολυμπιακός Πάντος
Ο Πάντος αποφεύγει με ντρίμπλα έναν αντίπαλό του και μπαίνει στην περιοχή, επιχειρεί το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα κοντράρει σε σώμα αμυντικού και καταλήγει στην αγκαλιά του Σηφάκη.
78' Κόκκινη κάρτα Άρης Νασούτι
Ο Νασούτι αντικρύζει δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Λούα Λούα, είναι η δεύτερη και έτσι βλέπει πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια.
80' Σουτ Άρης Φερνάντες
Σουτ του Φερνάντεζ έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.
82' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Λούα Λούα
82' Αλλαγή παίκτη Άρης
Ο Γραικός παίρνει τη θέση του Κάλβο.
83' Κίτρινη κάρτα Άρης Κουλουχέρης
86' Κίτρινη κάρτα Άρης Αράνο
87' Σχόλιο
Ο διαιτητής Ντάκος διατάζει την αποβολή κάποιου από το τεχνικό τιμ του Άρη.
87' Ευκαιρία Ολυμπιακός Λούα Λούα
Ωραία ενέργεια του Λούα Λούα από τα δεξιά και γύρισμα της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, πέφτει και διώχνει με υπερένταση ο Σηφάκης.
88' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Λεντέσμα
90' Ευκαιρία Άρης Κάμπορα
Μπαλιά του Γραικού για Αραβίδη, αυτός κάνει την παράλληλη μπαλιά για τον Κάμπορα, ο οποίος με πλασέ από το ένα μέτρο στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90' Ευκαιρία Ολυμπιακός Α.Παπαδόπουλος
Πλασέ του Αβραάμ Παπαδόπουλου από κοντά, η μπάλα φεύγει άουτ.
90' Λήξη αγώνα


























































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ