ΑΡΗΣ

Ολυμπιακός-Άρης 2-1

Ολυμπιακός-Άρης 2-1
ντιογκο τζορτζεβιτς για Γρηγορη

Ο ΟΣΦΠ συνέχισε το απόλυτο νικών στο "Καραϊσκάκη" επικρατώντας 2-1 του Άρη και ο τίτλος... κοκκινίζει

Δίχως να πραγματοποιήσουν σπουδαία εμφάνιση οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφεραν να πάρουν μια αγχωτική νίκη κόντρα στον Άρη και πέτυχαν το 12 στα 12 εντός έδρας στο πρωτάθλημα.
Ο Τζόρτζεβιτς έλυσε τον... γόρδιο δεσμό, ενώ ο Γκαλέτι -από θέση οφσάιντ- έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι χάρις στο αυτογκόλ του Τοροσίδη στο 90' και λίγο έλειψε να κάνουν την ζημιά στους Πειραιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται σωστά για την αποβολή του Βιτόλο καθώς η απόφαση του διαιτητή ήταν υπερβολική.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Μιχάλης Σηφάκης που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να κάνει την ζημιά στην πρώην ομάδα του.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Α.Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντομί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς (63' Λέτο), Ντιόγκο.

Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Γκαρσία, Γιάχιτς, Ρεγκέιρο, Βιτόλο, Καράμπελας, Χαβίτο (58' Κάλβο), Βλόνταρτσικ, Κόκε.
Με μια ματιά
Με το Τζόρτζεβιτς στην βασική ενδεκάδα και το αγαπημένο του 4-4-1-1 παρέταξε τους ερυθρολέυκους ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Την εστία των Πειραιωτών υπερασπίστηκε ο Νικοπολίδης, στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Άντζας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (κόντρα στην πρώην ομάδα του), αριστερά ήταν ο Ντομί, δεξιά ο Πάντος αντί του Τοροσίδη που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αμυντικά χαφ ήταν ο Πατσατζόγλου και ο Ντουντού, δεξιά ο Γκαλέτι, αριστερά ο Τζόρτζεβιτς, σε ελεύθερο δημιουργικό ρόλο ο Μπελούτσι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης δεν ξεκίνησε ο Ντάρμπισιρ αλλά η δοκιμασμένη λύση που ονομάζεται... Ντιόγκο.

Από την άλλη πλευρά ο Ιομάρ Μαζίνιο παρέταξε τους κίτρινους με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ένας πρώην ερυθρόλευκος ο Σηφάκης, στο κέντρο της άμυνας Γιάχιτς και Λέμπο, δεξιά ο Νέτο, αριστερά ο Καράμπελας, στα χαφ ήταν ο Νάτσο Γκαρσία με τον Βιτόλο, στο αριστερό άκρο ο Ρεγκέιρο, δεξιά ο Χαβίτο, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Κόκε και Βλόνταρτσικ.

Χαμηλές θερμοκρασίες, χαμηλός... ρυθμός

Το κρύο ήταν τσουχτερό και οι θερμοκρασίες χαμηλές στον Πειραιά, το ίδιο και ο ρυθμός, με τις δύο ομάδες κάνουν αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και τους παίκτες της ομάδας τους, όμως το συγκρότημα του Ιομάρ Μαζίνιο είχε πλάνο και κατάφερε να σταμτήσει τις άγριες διαθέσεις των ερυθρολεύκων.

Οι κίτρινοι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στα μετόπισθεν και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν τις προθέσεις τους να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκαν νωχελικά, απειλούσαν κυρίως από τα πλάγια, όμως σπάνια έβρισκαν ανοιχτούς διαδρόμους.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής έριξαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό του αγώνα και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους από στημένη φάση. Στο 9ο λεπτό ο Γκαλέτι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο Σηφάκης έδιωξε εντυπωσιακά.

Χρειάστηκε να περάσουν 15 λεπτά για να κάνει ο Ολυμπιακός την πρώτη του οργανωμένη επίθεση. Ο Μπελούτσι έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Τζόρτζεβιτς που μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως ο πορτιέρο του Άρη πρόλαβε να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο Τζόλε έδωσε την λύση

Κι αν στο 15' ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη, 8 λεπτά αργότερα (23') έδωσε την λύση... και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μ' ένα γκολ που μάλλον δεν έπρεπε να μετρήσει. Όλα ξεκίνησαν από μπαλιά του Ντομί που δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Λέμπο, η μπάλα έφτασε στον Τζόρτζεβιτς που κέρδισε την κόντρα από τον Σηφάκη και με την βοήθεια του Ντιόγκο δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας δεν καλύπτεται την στιγμή που ο Βραζιλιάνος του στρώνει την μπάλα, όμως ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ.

Το 1-0 δεν άλλαξε το σκηνικό του αγώνα, καθώς οι παίκτες του Άρη δεν θέλησαν να ρισκάρουν, βγαίνοντας μαζικά στην επίθεση και έτσι ο έλεγχος της αναμέτρησης ήταν σε ερυθρόλευκα "χέρια".

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κυνήγησαν το δεύτερο γκολ, όμως τα σουτ του Πατσατζόγλου (32') και του Γκαλέτι (34') δεν ανησύχησαν τον Σηφάκη.

Αντίθετα, ο Άρης και συγκεκριμένα ο Χαβίτο ανησύχησε για τα καλά τον Νικοπολίδη που όμως κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Ισπανός επιθετικός του Άρη βγήκε απέναντι από τον Νικοπολίδη έκανε το σουτ, όμως ο Έλληνας πορτιέρο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Γκαζι-Άρης όχι για πολύ...

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μαζίνιο μπήκαν φουριόζοι και με το πόδι στο γκάζι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους. Πρώτο "μήνυμα" από τους κίτρινους ήταν η κεφαλιά του Γιάχιτς, ενώ ακολούθησε και το σουτ του Καράμπελα που όμως μπλόκαρε ο Νικοπολίδης.

Η κυριαρχία του Άρη δεν κράτησε πολύ και στο 54' οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως ο εντυπωσιακός Σηφάκης είπε "όχι" τόσο στον Γκαλέτι, όσο και στον Μπελούτσι.

Η απάντηση από τους παίκτες του Μαζίνιο δεν άργησε να έρθει και στο 57' ο Λέμπο έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 1-1.

Τα λεπτά κυλούσαν και ο Ολυμπιακός έφτανε με μεγαλύτερη ευκολία στην αντίπαλη εστία, όμως ο Σηφάκης ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια. Στο 65' ο γκολκίπερ των κιτρίνων σταμάτησε για άλλη μια φορά τον Γκαλέτι και κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βιτόλο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Πάντο και οι φιλοξενούμενοι που έμειναν με δέκα παίκτες, σωστά διαμαρτύρονται, καθώς η απόφαση του Χαραλαμπίδη ήταν υπερβολική.

Ο Σηφάκης δεν άντεξε...

Σαν να μην έφτανε η αποβολή για τον Άρη στο 74' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Ντουντού από τον Ρεγκέιρο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαλέτι, όμως ο εκπληκτικός Σηφάκης για άλλη μια φορά νίκησε τον Αργεντινό, η φάση συνεχίστηκε με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει και πάλι, όμως η μπάλα έφτασε και πάλι στον Γκαλέτι που σε άδεια εστία και από θέση οφσάιντ έκανε το 2-0.

Ο Τόρο έδωσε ενδιαφέρον

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός "κλείδωσε" τη νίκη, ο Τοροσίδης έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έστειλε στο 90' με κεφαλιά άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη και το άγχος επέστρεψε στον Πειραιά.

Μάλιστα οι κίτρινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 92' όταν ύστερα από σέντρα του Κάμπορα, ο Κόκε έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νικοπολίδη.

Τίποτα τελικά δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να παίρνει μια αγχωτική νίκη.
Συνέντευξη Τύπου...
Ερνέστο Βαλβέρδε: " Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει καλά. Είναι μία ομάδα που μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Εμείς είχαμε προωθημένη την επιθετική μας γραμμή και μπορέσαμε να τους δημιουργήσουμε πολλές φορές κίνδυνο. Όμως είχαμε πρόβλημα γιατί είχαμε μεγάλο κενό πίσω από την αμυντική μας γραμμή. Yπήρχαν και πολλές στιγμές όπου ο Άρης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όμως αφού πετύχαμε το δεύτερο γκολ μπορούσαμε με τον Γκαλέτι να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Άρης όμως σκόραρε στο τέλος και με το 2-1 στα τελευταία λεπτά μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αυτό έγινε εξαιτίας μας. Όταν όμως κερδίζεις, πάντα μένει λιγότερο μέχρι το τέλος.

Θα είχαμε πρόβλημα στην επίθεση αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Εκεί που όντως έχουμε πρόβλημα είναι όταν είμαστε μπροστά στο σκορ και το παιχνίδι είναι υπέρ μας δεν μπορούμε να το καθαρίσουμε. Εκείνη την στιγμή φαίνεται πως κάπως πέφτουμε και όπως έγινε και σήμερα ο αντίπαλός μας έχει την ευκαιρία να σκοράρει. Θα πρέπει όμως να σταθούμε στο ότι κερδίσαμε. Δεν είχαμε κούραση γιατί εκτός του Τοροσίδη οι υπόλοιποι διεθνείς δεν έπαιξαν. Ίσως είναι θέμα ψυχολογικό αφού προσπαθούμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πολύ γρήγορα.

Πιστεύουμε πως έχουμε ήδη κερδίσει και πέφτει η προσοχή μας και όταν συνεχώς κερδίζεις όπως κάνουμε εμείς στα τελευταία παιχνίδια κι ο αντίπαλος σου βάζει γκολ είναι κάπως δύσκολο να ξαναβρείς την συγκέντρωσή σου. Δεν θα πρέπει όμως να σταθούμε σε αυτό γιατί ό,τι συνέβη ήταν στα τελευταία πέντε λεπτά



".

Για τον Ντουντού είπε: " Όταν δεν παίζει, γίνεται λόγος γιατί δεν έπαιξε, και το αντίθετο", ενώ για τον Λεονάρντο: " Ήταν αρκετό καιρό έξω και χρειάζεται το χρόνο του".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον Σηφάκη: " Τον είδα πρώτη φορά στο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Είναι αλήθεια ότι έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια όμως είμαι ευχαριστημένος με τους τερματοφύλακες που έχουμε".

Ioμάρ Μαζίνιο: " Σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με μεγάλη ένταση και αποφασιστικότητα. Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θεωρώ ότι με την εμφάνιση που κάναμε σήμερα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα είναι πλασματικό".

Σε ερώτηση γιατί θεωρεί ότι έχασε ο Άρης απάντησε: " Θα ήθελα να δείτε εσείς το ματς και να μου απαντήσετε εσείς".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για τη διαιτησία: " Εγώ δεν θέλω να μιλάω για τέτοια θέματα. Να δω ποια λάθη γίνανε σήμερα από την δική μας πλευρά και να τα διορθώσουμε. Με τον τρόπο που λειτούργησε ο διαιτητής είναι απίθανο να κερδίσει κάποιος εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να τον σχολιάσω εγώ".
Όλα τα λεφτά...
Ο Μιχάλης Σηφάκης που κατέβασε ρολά και τη μόνη φορά που ηττήθηκε ήταν το γκολ του Τζόρτζεβιτς που έχασε την κόντρα. Ο Κρητικός γκολκίπερ έδωσε τις απαντήσεις του στην ερυθρόλευκη διοίκηση που το καλοκαίρι τον άφησε ελεύθερο, σώζοντας ουκ ολίγες φορές την κίτρινη εστία του, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Γκαλέτι.

Τι κι αν είναι 37 ετών, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν σταματά να "πυροβολεί" τις αντίπαλες εστίες και να βοηθά την ομάδα του. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων μπορεί φέτος να έχει χάσει την θέση βασικού, όμως όποτε του έχει ζητηθεί φώναξε παρών... Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, παίκτες σαν τον Τζόρτζεβιτς που έχουν περάσει από την Ελλάδα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τον διαιτητή της αναμέτρησης που έκανε πάρα πολλά λάθη. Υπερβολική η κόκκινη κάρτα στον Βιτόλο, ενώ τα γκολ του Ολυμπιακού δεν θα έπρεπε να μετρήσουν αφού Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το θέαμα ήταν μετριότατο και από τις δύο ομάδες. Ο μεν Ολυμπιακός προσπαθούσε με ανορθόδοξους τρόπους να φτάσει στην αντίπαλη εστία και επωφελήθηκε ένα λάθος του Λέμπο, ο δε Άρης είχε αμυντικούς προσανατολισμούς και πέταξε στα σκουπίδια τις ελάχιστες ευκαιρίες που του δόθηκαν να πετύχει γκολ στην αντεπίθεση.
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης






To Live του αγώνα... του Δημήτρη Χονδρογιάννη
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα οι παίκτες του Ολυμπιακού.
4' Σχόλιο
Πιέζουν ψηλά στην άμυνα του Άρη οι παίκτες του Ολυμπιακού.
7' Σουτ Ολυμπιακός Μπελούτσι
Κακό σουτ από τον Αργεντινό, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
9' Κίτρινη κάρτα Αρης Βιτόλο
Για μαρκάρισμα στον Μπελούτσι (Τράβηξε τη φανέλα).
9' Φάουλ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ωραία εκτέλεση απέκρουσε ο Σηφάκης
9' Κόρνερ Ολυμπιακός
12' Σχόλιο Αρης
Με πλαγιοκοπήσεις απειλούν οι παίκτες του Άρη.
13' Κόρνερ Αρης
13' Κίτρινη κάρτα Αρης Γιάχιτς
Για τάκλιν στον Ντιόγκο.
15' Ευκαιρία Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Ο Σηφάκης απομάκρυνε πριν γίνει επικίνδυνος ο Τζόρτζεβιτς που δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Μπελούτσι.
15' Κόρνερ Ολυμπιακός
19' Τραυματισμός Αρης Χαβίτο
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη βρέθηκε στο έδαφος από ένα μαρκάρισμα του Ντομί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, επέστρεψε στο γήπεδο.
23' Γκολ Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Λάθος του Λέμπο, επωφελείται ο Τζόρτζεβιτς, μπαίνει στην περιοχή του Άρη, κερδίζει την κόντρα από τον Σηφάκη, στην φάση μπήκε και ο Ντιόγκο που ακούμπησε την μπάλα και βοήθησε τον Σέρβο για να κάνει σε κενή εστία το 1-0 για τον Ολυμπιακό.
28' Κεφαλιά Αρης Βλόνταρτσικ
Κεφαλιά από τον Βλόνταρτσικ, η μπάλα άουτ.
29' Φάουλ Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Εκτέλεση του Τζόρτζεβιτς στα χέρια του Σηφάκη που δεν ανησυχεί.
30' Σχόλιο
Δυνατές μονομαχίες. Αρκετά φάουλ, αλλά με διάθεση και από τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
32' Σουτ Ολυμπιακός Πατσατζόγλου
Ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων. Ο Μπελούτσι έδωσε στον Τζόρτζεβιτς κι εκείνος "σήκωσε" την μπάλα για τον Πατσατζόγλου που έκανε κοντρόλ με το γόνατο κι επιχείρησε το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
34' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Πολύ καλό σουτ του Γκαλέτι από πλάγια θέση, αλλά ο Σηφάκης έπεσε χαμηλά και μπλόκαρε την μπάλα.
35' Οφσάιντ Αρης
36' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Άντζας
Για τράβηγμα στον Χαβίτο που τον είχε περάσει.
37' Οφσάιντ Αρης Κόκε
41' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Πάντος
Τράβηγμα της φανέλας του Ρεγκέιρο.
41' Κίτρινη κάρτα Αρης Ρεγκέιρο
Ζήτησε κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Χαραλαμπίδη για τον Πάντο.
44' Σουτ Αρης Χαβίτο
Κακό σουτ του Ισπανού, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Νικοπολίδη.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
+1 λεπτό.
45' Φάουλ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Εξαιρετική εκτέλεση του Γκαλέτι, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σηφάκη.
45' Ευκαιρία Αρης Χαβίτο
Ευκαιρία για τον Άρη στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου, ο Χαβίτο βρέθηκε απέναντι από τον Νικοπολίδη, έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα οι παίκτες του Άρη.
47' Κόρνερ Αρης
47' Κεφαλιά Αρης Γιάχιτς
Πήδηξε ψηλά ο Βόσνιος, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
50' Σχόλιο
Δυναμικά ξεκίνησε ο Άρης για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης.
51' Σουτ Αρης Καράμπελας
Δυνατό ευθύβολο σουτ του Καράμπελα απόπ μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Νικοπολίδη.
54' Ευκαιρία Ολυμπιακός Γκαλέτι-Μπελούτσι
Διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Γκαλέτι βγαίνει τετ α τετ με τον Σηφάκη, ο τερματοφύλακας του Άρη αποκρούει με τα πόδια, στη συνέχεια μπαίνει στην καρδιά της άμυνας ο Μπελούτσι, ο οποίος κάνει άσχημο πλασέ, με αποτελέσμα, ο εξουδετερωμένος Σηφάκης να μπορέσει να αντιδράσει εκ νέου.
57' Σουτ Αρης Λέμπο
Σέντρα από τον Νέτο, ο Πατσατζόγλου κόβει άσχημα, η μπάλα στρώνεται στον Λέμπο που κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
58' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Τόνι Κάλβο περνάει στη θέση του Χαβίτο.
59' Τραυματισμός Ολυμπιακός Ντουντού
Πρόβλημα για τον Βραζιλιάνο που χτύπησε σε μία φάση με αντίπαλο τον Νέτο. Μετά τις πρώτες βοήθειες ξαναμπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
62' Κόρνερ Αρης
63' Κόρνερ Ολυμπιακός
63' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Λέτο περνάει στη θέση του σκόρερ Τζόρτζεβιτς.
64' Κόρνερ Ολυμπιακός
65' Ευκαιρία Ολυμπιακός Γκαλέτι
Επέλαση του Γκαλέτι, ξεκίνησε κούρσα πίσω από το κέντρο εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή πάσα του Μπελούτσι. Βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη, όμως ο πορτιέρο του Άρη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και κατάφερε να αποκρούσει.
69' Κόκκινη κάρτα Αρης Βιτόλο
Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Βιτόλο για το μαρκάρισμα στον Πάντο.
71' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Μπατιόν στη θέση του Βλόνταρτσικ.
74' Πέναλτι Ολυμπιακός
Ο Ρεγκέιρο ανατρέπει τον Ντουντού που είναι έτοιμος να κάνει το σούτ.
75' Γκολ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Ο Σηφάκης απέκρουσε το πέναλτι του Γκαλέτι, ο επερχόμενος Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, νέα απόκρουση από τον Έλληνα τερματοφύλακα του Άρη, η μπάλα καταλήγει στον Γκαλέτι που αυτή τη φορά δεν αστοχεί από κοντά και κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό.
75' Κίτρινη κάρτα Αρης Σηφάκης
75' Κίτρινη κάρτα Αρης Ρεγκέιρο
77' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Τοροσίδης στη θέση του Πάντου.
80' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Ντάρμπισαϊρ στη θέση του Ντιόγκο.
84' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Καμπορά στη θέση του Ρεγκέιρο.
85' Σχόλιο
Τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει κάτι ο Άρης που αγωνίζεται με 10 παίκτες.
86' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ντομί
88' Σουτ Ολυμπιακός Λέτο
Κακό πλασέ του Λέτο έξω από την περιοχή, ο εξαιρετικός Σηφάκης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.
90' Γκολ Αρης
Αυτογκόλ Τοροσίδης. Εκτέλεση φάουλ από τον Βιτόλο, ο Τορσίδης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Νικοπολίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
+4 λεπτά.
92' Ευκαιρία Αρης Κόκε
Σέντρα από τον Κάμπορα, ο Κόκε παίρνει την κεφαλιά, η οποία πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.
94' Φάουλ Ολυμπιακός Ντουντού
Η εκτέλεση του Βραζιλιάνου, δεν ανησύχησε τον Σηφάκη που μπλόκαρε την μπάλα.
94' Λήξη αγώνα









































































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ