STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 1-0: Φιλική νίκη με σκόρερ Γιαζίτσι σε βαρύ κλίμα

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στον Ρέντη με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 1-0 με σκόρερ τον Γιαζίτσι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στον Ρέντη, επικρατώντας 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Γιουσούφ Γιαζίτσι στο 5', το οποίο είναι το πρώτο του με τα ερυθρόλευκα.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Στο 15’ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Καρλίτος και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ολυμπιακός: Αναγνωστόπουλος (46' Μπότης), Κοστίνια (65' Ορτέγκα), Ανδρούτσος (65' Ροντινέι), Τανούλης, Μπιανκόν, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτζι (65' Έσε)

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης (46′ Κοσέλεφ), Κίνι (46′ Μουντές), Σταυρόπουλος (60′ Μπρόρσον), Μανσούρ (45′ Τσακμάκης), Αθανασίου (46′ Πομόνης), Ουεντραόγκο (46′ Χότζα), Γκονθάλεθ (46′ Καραμάνης), Μπάκου (46′ Αργυρίου), Μίχορλ, Ουάρντα (36′ Βρακάς), Καρλίτος (15′ Φαν Βέερτ)


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ