ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτά τα νούμερα πήραν οι νέες μεταγραφές - Ποιοι άλλαξαν αριθμούς

Ο Κρίστοφερ Βέλντε πήρε το "11"
Ο Κρίστοφερ Βέλντε πήρε το "11" EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστά τα νούμερα των ποδοσφαιριστών του για τη νέα σεζόν. Ποιούς αριθμούς επέλεξαν οι νέες μεταγραφές και ποιοι παίκτες θα φορούν διαφορετικούς από πέρσι.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει την Πέμπτη (8/8, 21.00) την "πρόβα τζενεράλε" του μπροστά στον κόσμο του παίζοντας απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στον αγώνα αυτό οι "ερυθρόλευκοι" θα φορέσουν τη νέα τους εντός έδρας εμφάνιση ενώ γνωστά έγιναν και τα νούμερα που θα φορούν οι παίκτες τους τη νέα σεζόν.

Σε ότι αφορά τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ο Λορέντσο Πιρόλα επέλεξε το "5", ο Κοστίνια το "20", ο Στάμενιτς το "8", ο Βέλντε το "11", ο Γκαρθία το "14", ο Αναγνωστόπουλος το "99" και ο Γιάρεμτσουκ το "17". Κάποιοι μάλιστα άλλαξαν τους αριθμούς τους σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Μπιανκόν θα φορά πλέον το "4" που άφησε ο Καμαρά, ο Άμπι το "6" που είχε ο Τσικίνιο, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να επιλέγει το "22" ενώ ο Πεπ Μπιέλ θα φορά το "16" και όχι το "21".

Στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκονται φυσικά και ορισμένα παιδιά από την Κ19 που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Μπάμπης Κωστούλας πήρε το νούμερο "84", ο Χρήστος Μουζακίτης πήρε το "96", ο Φάνης Μπακούλας το "29", ο Ισίδωρος Κουτσίδης το "67" και ο Αντώνης Παπακανέλλος το "64'.

Αξίζει να σημειωθεί πως ελεύθερο παραμένει το "7" που άφησε ο Κώστας Φορτούνης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ