ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων απέναντι στη Λιόν

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων απέναντι στη Λιόν
INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Europa League κόντρα στη Λιόν (26/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, ANT1, LIVE SPORT24). Βασικός ο Ρέτσος, με τριάδα στην άμυνα οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της League Phase του Europa League και αντιμετωπίζει τη Λιόν (26/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, ANT1, LIVE SPORT24) στο Groupama Stadium.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ανακοίνωσε την ενδεκάδα των ερυθρολεύκων, που θα αγωνιστούν με τρεις στην άμυνα: τους Κάρμο, Πιρόλα και Ρέτσο (ντεμπούτο τη φετινή σεζόν).

Το κέντρο των ερυθρολεύκων θα είναι ενισχυμένο, αφού οι Τσικίνιο, Έσε και Ντάνι Γκαρθία θα θωρακίσουν τον άξονα ενώ οι Ροντινέι και Ορτέγκα θα παίξουν στα φτερά, με τους Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ να συνθέτουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

Ο Μεντιλίμπαρ είχε δουλέψει την τριάδα στην άμυνα στις δύο τελευταίες προπονήσεις και την εφαρμόζει για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό. Ο Βέλντε επίσης αποφασίστηκε να μείνει στον πάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Πιρόλα, Ροντινέι, Τσικίνιο, Ντάνι Γκαρθία, Εσε, Ορτέγκα, Γιάρεμτσουκ, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Στάμενιτς, Βέλντε, Γουίλιαν, Κοστίνια, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Μπακούλας, Αποστολόπουλος, Ντόή, Κωστούλας, Μουζακίτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ