ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων για το πρώτο φιλικό κόντρα στον Άγιαξ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων για το πρώτο φιλικό κόντρα στον Άγιαξ
INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στον Άγιαξ (19/07, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2024/25, έστω και σε επίπεδο φιλικών. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από τέσσερις μέρες στην Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δίνουν το πρώτο τους ματς.

Αντίπαλος θα είναι ο ισχυρός Άγιαξ, που θέλει η νέα αγωνιστική περίοδος να μην έχει την ίδια κατάληξη με την περσινή κακή σεζόν, αφού τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο Ολλανδίας αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από την Χέρκουλες, ομάδα τέταρτης εθνικής.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνι Γκαρθία που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κοστίνια, Κουτσίδης, Άμπι, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Ντόη, Τσικίνιο, Μασούρας, Μπιέλ, Κωστούλας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ