ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων στο φιλικό με την Αλ Καντισίγια

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων στο φιλικό με την Αλ Καντισίγια
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αλ Καντισίγια (26/07, 17:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) στο τρίτο καλοκαιρινό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τους "ερυθρόλευκους" να δίνουν το απόγευμα της Παρασκευής (26/07, 17:30, COSMOTE Sport 1, LIVE από το Match Center του SPORT24).

Αντίπαλος είναι η Αλ Καντισίγια, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να έχει στον πάγκο της τον πρώην προπονητή των Πειραιωτών, Μίτσελ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ένα ακόμα φιλικό επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ πιστεύει στα "μωρά" του Συλαϊδόπουλου.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μπότης, Κοστίνια, Ρέτσος, Άμπι, Ορτέγκα, Ντόη, Τσικίνιο, Μουζακίτης, Μασούρας, Μπιέλ, Κωστούλας

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Ζέλσον Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Πιρόλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ