MEDIA

Ολυμπιακός: Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ολυμπιακός: Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ
INTIME SPORTS

Διαθέσιμο και στην ελεύθερη τηλεόραση θα είναι το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη 8 Αυγούστου καθώς η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και από το Mega.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο "Γ. Καραϊσκάκης" την επόμενη Πέμπτη (8/8, 21.00) σε μια "πρόβα τζενεράλε" ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, το φιλικό θα έχει διπλή τηλεοπτική κάλυψη καθώς θα μεταδοθεί και από το Mega.

Αναλυτικά:

"Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 21:00.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με όλα τα νέα της αποκτήματα αντιμετωπίζει στο "Γ. Καραϊσκάκης" την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ που ετοιμάζεται για μια ακόμη συναρπαστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η "πρόβα τζενεράλε" για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τα αποκαλυπτήρια του κατακτητή της Ευρώπης ζωντανά στο MEGA.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί Post-Game εκπομπή με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα".

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ