ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο χρόνος συμμετοχής των παικτών στα πρώτα ματς της Stoiximan Super League

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε αναλυτικά τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα πρώτα τρία παιχνίδια της Stoiximan Super League. Ποιοι είναι οι άχαστοι.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη της Stoiximan Super League, μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Την Κυριακή (15/9, 18:30) οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας το βλέμμα στο 4/4.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στα χέρια του δύο νέους ποδοσφαιριστές, τους Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα, οι οποίοι έχουν τις τελευταίες ημέρες τον απαραίτητο χρόνο να δουλέψουν απρόσκοπτα με τη νέα τους ομάδα. Επιπλέον, πιο έτοιμος αναμένεται να είναι ο Κάρμο, ο οποίος έπαιξε 36 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία.

Πόσους ποδοσφαιριστές έχει χρησιμοποιήσει, όμως, μέχρι στιγμής ο Ισπανός προπονητής και πόσο έχουν αγωνιστεί στα πρώτα τρία παιχνίδια της Stoiximan Super League.

Ο χρόνος συμμετοχής των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Μεντιλίμπαρ έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 18 ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι έξι έχουν βρεθεί στον πάγκο χωρίς να αγωνιστούν. Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις "άχαστους" παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν απουσιάσει ούτε ένα λεπτό σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Πρόκειται για τους Τζολάκη, Ορτέγκα, Μαρτίνς και Ντόη.

Από κοντά είναι ο Ροντινέι των 266 λεπτών, έχει χάσει δηλαδή μονάχα τέσσερα λεπτά, ενώ ακολουθούν οι Τσικίνιο (240'), Πιρόλα (234') και Έσε (229'). Ψηλά, βρίσκονται και οι Ελ Κααμπί (220') και Βέλντε (216').

Φυσικά, βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν και αυτός ο πίνακας αναμένεται να διαφοροποιηθεί αρκετά, ειδικά με την άφιξη των νέων μεταγραφών ή της καθιέρωσης του Κάρμο στο κέντρο της άμυνας.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί στον πάγκο, αλλά δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής είναι οι Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Αναγνωστόπουλος, Πασχαλάκης, Μουζακίτης και Άμπι, ο οποίος βέβαια έχει δοθεί δανεικός στη Σουόνσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ