ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που έχει περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους από τον Βιθέντε Ιμπόρα

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που έχει περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους από τον Βιθέντε Ιμπόρα
Ο Βιθέντε Ιμπόρα στον τελικό του Conference League INTIME SPORTS

Ο Βιθέντε Ιμπόρα κατέκτησε το Conference League με τον Ολυμπιακό και έφτασε συνολικά τους πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους. Μόλις ένας ποδοσφαιριστής έχει έναν παραπάνω.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ανέλαβε ηγετικό ρόλο στον άξονα του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι και έβαλε γερές βάσεις για την επιτυχία των ερυθρολεύκων που κατέκτησαν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο, το Europa Conference League.

Ο 36χρονος Ισπανός μέσος κατέκτησε τον πέμπτο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του, καθώς έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Europa League. Επί τρία συναπτά έτη (2014, 2015, 2016) το κατέκτησε με τη Σεβίλλη και πριν από τρία χρόνια με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Ο Ιμπόρα μπήκε σε ένα κλαμπ ποδοσφαιριστών που απαρτίζεται κυρίως από παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πάολο Μαλντίνι, οι οποίοι έχουν κατακτήσει πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους (συγκεκριμένα έξι κύπελλα πρωταθλητριών) είναι ο Φρανσίσκο Χέντο.

Ο άλλοτε ακραίος της Ρεάλ ήταν μέλος των μερένγκες που κατέκτησαν τους τίτλους τις σεζόν (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966).

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ