ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Τσικίνιο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Τσικίνιο
Ο Τσικίνιο EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Τσικίνιο θα παραταχθεί τελικά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος επιθετικός χαφ δεν προλαβαίνει το μεγάλο ματς με τους πράσινους

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσικίνιο για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (06/10 20:30 LIVE από το SPORT24, Cosmote Sport 1HD). Ο Πορτογάλος επιθετικός χαφ, που αποχώρησε τραυματίας από το πρόσφατο ματς κόντρα στην Μπράγκα δεν προλαβαίνει το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής και πλέον ο Βάσκος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να ψάξει για εναλλακτικές επιλογές στη θέση του.

Ο Τσικίνιο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο ο 29χρονος άσος δεν είναι σε θέση να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πλέον στοχεύει να είναι ξανά πανέτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση μετά τη διακοπή για τις εθνικές, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πλέον, το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με το ποιος παίκτης θα αντικαταστήσει τον Τσικίνιο στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων. Φαβορί φαίνεται πως είναι ο Μασούρας, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στους εξτρέμ, όσο και πίσω από τον Ελ Κααμπί. Σε περίπτωση που επιλεγεί για τα άκρα της επίθεσης, τότε πιθανότατα θα παίξει πιο κεντρικά ο Ζέλστον Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει φυσικά τόσο η λύση του Γουίλιαν, όσο και του Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος έπαιξε πίσω από τον Ελ Κααμπί και κόντρα στη Λιόν, για πάνω από μισή ώρα, περνώντας αλλαγή αντί του Γιάρεμτσουκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ