ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Ντιμπί Κεϊτά

Ο Ντιμπί Κεϊτά κατά την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό
Ο Ντιμπί Κεϊτά κατά την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ, Ντιμπί Κεϊτά, από τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2026.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια ακόμα μεταγραφή στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου αριστεροπόδαρου ακραίου επιθετικού Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζοταν στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κεϊτά πέρασε τα ιατρικά έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2026. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αγωνίζεται στην πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα.

Είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου του 2003 στο Τολέδο και σε ένα εξάμηνο θα κλείσει τα 19 του χρόνια. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, έχει επίσης καταγωγή από το Μάλι όπως ο Φαντιγκά, ενώ έχει ισπανική υπηκοότητα. Προέρχεται από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 2016 πέρασε και από την συμπολίτισσα Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η ανακοίνωση για Κεϊτά

"Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2026 είναι πλέον ο Ντιμπί Κεϊτά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 2003 στο Τολέδο της Ισπανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά από ένα χρόνο παραμονής του εκεί μετακόμισε στη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός μέσος με καταγωγή από το Μάλι έφτασε μέχρι την Κ19 της «Βασίλισσας» και πλέον θα φοράει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ