ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιθυμία των Γουίλιαν και Ολιβέιρα να παίξουν με τον Παναιτωλικό

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γουίλιαν και ο Ολιβέιρα οι οποίοι έκαναν ατομικές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, έχουν ανεβάσει στροφές και θέλουν να παίξουν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Ρέντη μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Μεντιλίμπαρ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Γουίλιαν και ο Ολιβέιρα οι οποίοι έκαναν ατομικές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, έχουν ανεβάσει στροφές και επιθυμούν την παρουσία τους στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς στο Καραϊσκάκης.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού ο οποίος θα αποφασίσει το Σάββατο για την ενσωμάτωσή τους, αφού πρώτα δει πως θα κυλήσουν οι προπονήσεις τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Επίσης, πολλά θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία θα επιστρέφουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και πως πηγαίνει η αποθεραπεία των τραυματιών.

Ανοιχτό του Μασούρα, εξαιρετικά δύσκολο του Ρέτσου

Ο Μασούρας αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ ετοιμότητας την Τετάρτη και την Πέμπτη, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ή θα χρειαστεί να προστατευτεί.

Για την ώρα, μοιάζει πιο πιθανό το δεύτερο, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν προς το τέλος της εβδομάδας. Ο Μεντιλίμπαρ αν δεν διαπιστώσει ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή του.

Σχετικά με τον Ρέτσο, όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός για τέταρτο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ο κεντρικός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο και οι "ερυθρόλευκοι" δεν δείχνουν διάθεση να πιέσουν καταστάσεις, καθώς ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει έτοιμο στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Άρη στο πρωτάθλημα και τη Λιόν στο Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ