ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 1-0

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 1-0
τζιρτζεβιτς

Το γκολ του Τζόρτζεβιτς στο 28' έφτασε στον "κακό" Ολυμπιακό να πάρει την νίκη με 1-0 κόντρα στον Εργοτέλη

Το γκολ του Τζόρτζεβιτς στο 28' έφτασε στον "κακό" Ολυμπιακό να πάρει την νίκη με 1-0 κόντρα σ' έναν εξαιρετικό Εργοτέλη που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νικοπολίδη, με αποτέλεσμα να φύγει από τον Πειραιά με την ήττα.
Οι ερυθρόλευκοι για άλλον έναν αγώνα δεν ικανοποίησαν το κοινό της ομάδας, ήταν φανερό πως κράτησαν δυνάμεις και προφυλάχθηκαν ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Τσέλσι, κατάφεραν όμως έστω και δύσκολα να πάρουν την νίκη και ήρεμοι πλέον περιμένουν τους Άγγλους στο "Καραϊσκάκη".

Η πλειοψηφία των παικτών του Ολυμπιακού είχαν μέτρια απόδοση, με εξαίρεση τον Νικοπολίδη που αποσώβησε το κίνδυνο της ισοφάρισε αρκετές φορές, αλλά και τον Γκαλέτι που φαίνεται πως επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις.

Όσο για τα μετεγγραφικά αποκτήματα του χειμώνα, ο Μπελούτσι δεν φάνηκε πολύ καθώς δεν πήρε πολλές προσπάθειες αφού οι ερυθρόλευκοι έβγαιναν κυρίως από τα πλάγια στην επίθεση, ενώ ο Λεονάρντο ξεκίνησε πολύ καλά, ήταν θετικός επιθετικά, όμως σε κάποιες φάσεις φάνηκαν κάποιες αμυντικές αδυναμίες του Βραζιλιάνου, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης ήταν εξαιρετικός ίσως άξιζε το κάτι παραπάνω, όμως βρήκε μπροστά του έναν εκπληκτικό Νικοπολίδη που κράτησε το μηδέν και του στέρησε το όποιο κέρδος μπορούσε να είχε από το ματς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (46΄ Τοροσίδης), Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Μπελούτσι (61΄ Νούνιες), Γκαλέτι (81΄ Πάντος), Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Κένεντι, Χίμπλινγκερ, Μελισσάς (79΄ Μάθις), Γιαλούσης, Γραμμόζης, Φραγκουλάκης (73΄ Κουτσιανικούλης), Κοιλιάρας, Βακουφτσής (69΄ Μπούντιμιρ), Ογκουνσότο.
Με μια ματιά
Ο Τάκης Λεμονής παρέταξε την ομάδα του με το σύστημα 4-5-1, που μετατρέπεται στην επίθεση σε 4-4-3 όπως και στην Νέα Σμύρνη με τρεις αναμενόμενες αλλαγές. Συγκεκριμένα ο Σέζαρ πήρε την θέση του τιμωρημένου Άντζα, ο Λεονάρντο αγωνίστηκε αντί του Πάντου, ενώ ο Πατσατζόγλου πήρε την θέση του Τοροσίδη καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού προτίμησε να τον ξεκουράσει ενόψει Τσέλσι.Την εστία των ερυθρολεύκων υπερασπίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης,κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Σέζαρ και Ζεβλάκοβ, δεξιά στην άμυνα ο Πατσατζόγλου, αριστερά ο Λεονάρντο που για πρώτη φορά ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα, στα χαφ ήταν οι Λεντέσμα, Στολτίδης και Μπελούτσι, αριστερά ήταν ο Τζόρτζεβιτς, στην δεξιά πτέρυγα ήταν ο Γκαλέτι, ενώ στην κουρυφή της επίθεσης ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Από την άλλη ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, παρέταξε το σύστημα 4-3-1-2. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Δασκαλάκης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κορδονούρης και Χίμπλινγκερ, αριστερό μπακ ο Κένεντι, δεξιά στην άμυνα ήταν ο Γιαλούσης, στην τριάδα του κέντρου ήταν οι Φραγκουλάκης, Γραμμόζης και Μελισσάς, πίσω από τους επιθετικούς ήταν ο Κοιλιάρας, ενώ στην γραμμή κρούσης ήταν οι Βακουφτσής και Ογκουνσότο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να κάνει την υπόθεση νίκη πιο εύκολη, ενώ ήταν φανερό πως επιθυμία του Εργοτέλη ήταν να περιμένει τους ερυθρολεύκους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Οι Πειραιώτες απειλούσαν κυρίως από την αριστερή πλευρά με τον Λεονάρντο να είναι εξαιρετικα δραστήριος και κάπως έτσι στο 5ο λεπτό ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός βρέθηκε από τα αριστερά έκανε σέντρα ακριβείας, όμως η κεφαλιά του Τζόρτζεβιτς μέσα από την περιοχή δεν ήταν καλή και κατέληξε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (9') ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Ζούλιο Σέζαρ, ήταν δημιουργός, όταν έκανε βαθιά μπαλιά ο Τζόρτζεβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μπήκε στην μεγάλη περιοχή, κατάφερε να ξεπεράσει τον Δασκαλάκη, όμως το γύρισμα προς την περιοχή κόπηκε από αμυντικό του Εργοτέλη.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός των παικτών του Τάκη Λεμονή έπεσε αισθητά και οι "κρητικοί" το εκμεταλλεύτηκαν χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

Στο 16ο λεπτό ο Γραμμόζης ανάγκασε τον Νικοπολίδη να πραγματοποιήσει μια σπουδαία επέμβαση, όταν εκτέλεσε με δυνατό εύθυβολο σουτ, ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από το τοίχος των Λεντέσμα και Στολτίδη και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπεσε στην αριστερή πλευρά και έδιωξε σε κόρνερ.

Η αμυντική λειτουργία των ερυθρολεύκων ήταν πολύ κακή και γι αυτό τον λόγο ο Τάκης Λεμονής είχε πολλά παράπονα από τους αμυντικούς της ομάδας.

Στο 17' οι "κρητικοί" έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Γιαλούσης απέφυγε εξαιρετικά τον Λεονάρντο μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε ένα δεξί σουτ, όμως ο Νικοπολίδης έσωσε για άλλη μια φορά την εστία του διώχνοντας σε κόρνερ.

Οι Πειραιώτες στην συνέχεια βγήκαν ξανά στην επίθεση και στο 24ο λεπτό ο Γκαλέτι έκανε μια ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Κοβάτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (28') ο Ολυμπιακός πέτυχε το πολυπόθητο γκολ όταν στο 26' ο Γραμμόζης έκανε τάκλιν, ανατρέποντας όπως φαίνεται τον Στολτίδη καθώς βρήκε πόδι αλλά και μπάλα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο τζόρτζεβιτς, με τον Δασκαλάκη να αποκρούει αρχικά την μπάλα πέφοντας σωστά στην δεξιά γωνία, όμως ο αρχηγός των πρωταθλητών έγινε και πάλι αποδέκτης της μπάλας και σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου δεν το έβαλαν κάτω και έγιναν ξανά απειλητικοί και στο 36' ο Γραμμόζης έκανε ένα καλό σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ καταλήγοντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Εργοτέλης συνέχισε στον καλό ρυθμό και στο 38' ο Ογκουνσότο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, ο Νικοπολίδης φαίνεται πως ξαφνιάστηκε και έδιωξε την μπάλα με το στήθος.

Δύο λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43') οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλή θέση, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η εκτέλεση του φραγκουλάκη δεν ήταν καλή και η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη ο Τάκης Λεμονής βλέποντας πως υπάρχει πρόβλημα από τα δεξιά, πέρασε στην θέση του Πατσατζόγλου που δεν βρισκόταν σε καλή μέρα, τον Τοροσίδη.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν καλά το δεύτερο ημίχρονο και στο 48' είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, όταν ο Μπελούτσι έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Τζόρτζεβιτς έγινε αποδέκτης, από τα αριστερά έκανε την σέντρα, όμως η κεφαλιά του Κοβάτσεβιτς από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη όμως και πάλι δεν ικανοποίησε με την απόδοση του.

Στο 56΄ο Γκαλέτι εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί του Εργοτέλη έδιωξαν, η μπάλα κατέληξε όμως στο Κοβάτσεβιτς που έκανε κοντρόλ με το στήθος και λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα (66') και πάλι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαλέτι, ο Σέζαρ έκανε την κεφαλιά, ο Δασκαλάκης απέκρουσε, στη συνέχεια ο Στολτίδης έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακας για άλλη μια φορά ήταν θετικός, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 70ο λεπτό οι κρητικοί έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση όταν ο Ογκουνσότο ύστερα από κάθετη πάσα βγήκε μόνος του πέρασε τον Νικοπολίδη που τον πίεσε ασφυκτικά έκανε ένα σουτ εκτός ισόρροπίας, όμως ο Σέζαρ έδιωξε σωτήρια κοντά στην γραμμή.

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει πολύ καλό ρυθμό και στο 78' έπειτα από σέντρα του Στολτίδη, ο Κοβάτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.

Όσο τα λεπτά κυλούσαν η Τσέλσι πλησίαζε και ο Εργοτέλης ήταν πολύ επικίνδυνος και στο 83' ο Γραμμόζης έκανε το σουτ , η μπάλα κόντραρε στους αμυντικους, στην συνέχεια έφτασε στον Μπούντιμιρ, όμως ο Νικοπολίδης για άλλη μια φορά φώναξε παρών, καθώς πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Μάθις λίγο έλειψε να παγώσει το ήδη παγωμένο από το κρύο "Καραϊσκάκη", όμως το σουτ του από πλεονεκτική θέση κόντραρε στο Ζεβλάκοβ και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Από 'κει και πέρα οι παίκτες του Τάκη Λεμονή σπατάλησαν τα υπόλοιπα λεπτά και έστω και δύσκολα κατέκτησαν το τρίποντο της νίκης.
Συνέντευξη Τύπου
Τάκης Λεμονής (Ολυμπιακός): "Αφού δεν κατορθώσαμε να κάνουμε το 2-0 στο διάστημα του β’ ημιχρόνου που είχαμε τις ευκαιρίες, έγιναν κάποιες φάσεις στην περιοχή μας που δεν έπρεπε να γίνουν. Για μένα ήταν κλειδί του αγώνα όταν στο 20λεπτο-25λεπτο που είχαμε την πρωτοβουλία δεν βάλαμε δεύτερο γκολ και κάποιες στιγμές το άγχος αρχίζει να γίνεται πολύ μεγάλο.

Για μένα σημαντικό ήταν να τελειώσουμε το ματς όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί υπάρχουν ειδικές συνθήκες λόγω του ματς με την Τσέλσι. Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για όλους, αλλά ο στόχος του πρωταθλήματος θα έρθει μόνο μέσα από νίκες, τις οποίες πρέπει να τις κάνουμε πιο απλές. Και άλλες φορές το έχουμε δει πριν από ευρωπαϊκά ματς. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε άλλο πρόσωπο την Τρίτη.

Ο προπονητής του Εργοτέλη λέει τη δική του άποψη. Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία αλλά από ό,τι μας είπαν από την τηλεόραση, η φάση του πέναλτι είναι καθαρή. Ο καθένας από τη σκοπιά του βλέπει τα πράγματα διαφορετικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αυτή η εικόνα.

Σίγουρα οι Μπελούτσι και Λεονάρντο χρειάζονται χρόνος προσαρμογής. Δουλεύουν και οι δύο πολύ καλά για να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Αλλά πρέπει να μάθουν τους συμπαίκτες τους, τον τρόπο που παίζουν και κινούνται. Στη συνέχεια θα πάνε πάρα πολύ καλά γιατί το επίπεδο δουλειάς τους είναι πάρα πολύ καλό".







Νίκος Καραγεωργίου (Εργοτέλης): "Χρειάζεται να έχεις και τύχη απέναντι σε καλό αντίπαλο. Εμείς δεν την είχαμε μαζί μας σήμερα και φύγαμε ηττημένοι. Όμως εγώ δεν νιώθω ηττημένος, ούτε τα παιδιά στα αποδυτήρια. Εμείς είμαστε ηθικά νικητές, αλλά δεν μας το επέτρεψε να χαρούμε ένας... διαιτητής, τέλος πάντων. Μας έχει συμβεί πολλές φορές στο τελευταίο διάστημα, το έχουμε πλέον συνηθίσει.

Κάναμε μια καλή προσπάθεια, όπως και στα προηγούμενα ματς, αλλά δεν μας βγαίνει. Έχουμε άμεση ανάγκη βαθμών, αλλά δεν μας έρχονται. Με την Καλαμαριά έγινε ανάλογη προσπάθεια, το γυρίσαμε από 2-0, αλλά σήμερα χρειαζόμασταν και τύχη που δεν είχαμε. Έχουμε μπροστά μας 9 παιχνίδια και υπάρχουν ακόμα περιθώρια και η διαφορά των ομάδων που είναι πάνω από μας είναι 2 με 3 βαθμούς. Πέρυσι ο Ηρακλής έκανε το 3 στα 3 πέρυσι και σώθηκε. Γιατί να μην αισιοδοξούμε. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς, αλλά πρέπει όμως να μας αφήσουν. Νομίζω ότι δεν θέλουν".



Ερωτηθείς για το ποιες φάσεις αδικήθηκε ο Εργοτέλης ο Νίκο; Καραγεωργίου επιτέθηκε αναίτια προς τους δημοσιογράφου λέγοντας: ""Να μη λέμε μία μία τις φάσεις. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, είναι πέναλτι αυτό του Πάτρικ, γιατί πρώτα πιάνει την κεφαλιά και μετά πέφτει ο Νικοπολίδης πάνω του, μετά γίνεται χέρι παίκτη του Ολυμπιακού στη γραμμή της περιοχής και δεν το δίνει, μετά γίνεται ανάλογη φάση με δικό μου παίκτη, σταματά και δείχνει κίτρινη. Κάθε διεκδικήσιμη μπάλα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Σε κάθε αγώνα παίζουμε έτσι από τη διαιτησία. Το Τριώδιο άνοιξε πιο νωρίς για μας. Αυτό γίνεται καιρό τώρα. Δεν είναι οργανωμένο σχέδιο. 'Άσ’ τους αυτούς, είναι τελευταίοι. Δεν τρέχει και τίποτα να νικήσει ο Ολυμπιακός'. Είμαστε μικροί και οι διαμαρτυρίες δεν πιάνουν τόπο. Δεν μιλάω μόνο για σήμερα. Θα είχαμε 20 βαθμούς τώρα. Όλοι εδώ πέρα είστε δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού και ξέρουμε τι θα γράψετε αύριο".

Όσο για το γεγονός πως οι μικρές ομάδες αδικούνται όταν αγωνίζονται με μεγαλύτερες και αν το είχε νιώσει όταν αγωνίζοταν στον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε: "Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό υπήρχε μια εύνοια, όταν πήγα στον ΠΑΟΚ αυτή η εύνοια ήταν μικρότερη κι όταν πήγα στην Ξάνθη ακόμα μικρότερη. Πάντα οι μεγάλοι ευνοούνται και οι μικροί αδικούνται, όμως δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα αυτό. Αυτό το παιδάκι που το έβαλαν εδώ να παίξει σήμερα, μπορεί την επόμενη φορά να έρθει και να παίξει καλά".

*Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναδείχθηκε Vodafone MVP στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που έγινε το Σάββατο στο "Γ.Καραϊσκάκης".







Όλα τα λεφτά...
Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός. Ο Ολυμπιακός τον χρειάστηκε αρκετές φορές στον σημερινό αγώνα και πραγματικά ήταν πάντα εκεί, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Από την άλλη ο Εργοτέλης ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Δεν έριξε το ρυθμό του μετά το 1-0, προσπάθησε να ισοφαρίσει και σ' όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα στάθηκε περίφημα κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που προσπάθησε, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και ήταν αδιαμφισβήτητα μαζί με τον Νικοπολίδη οι καλύτεροι παίκτες των ερυθρολεύκων.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την εμφάνιση του Ολυμπιακού...Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή είχαν το μυαλό τους στην Τσέλσι και σίγουρα δεν ικανοποίησαν του φίλους της ομάδας που αψήφισαν το κρύο και έδωσαν το παρών στο "Καραϊσκάκη", φωνάζοντας συνεχώς εμψυχώνοντας την αγαπημένη τους ομάδα.



Το γκολ του Ολυμπιακού




To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Κένεντι, Χίμπλινγκερ, Βακουφτσής, Ογκουνσότο, Κοιλιάρας, Γραμμόζης, Φραγκουλάκης, Μελισσάς, Γιαλούσης
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης, Γκαλέτι, Κοβάτσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Μπελούτσι, Λεντέσμα
1' Έναρξη αγώνα
3' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Εκτέλεση φάουλ από τον Γκαλέτι εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.
5' Ευκαιρία Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Σέντρα ακριβείας του Λεονάρντο από τα αριστερά, η κεφαλιά του Τζόρτζεβιτς μέσα από την περιοχή φεύγει άουτ.
9' Ευκαιρία Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Βαθιά μπαλιά του Σέζαρ, ο Τζόρτζεβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Εργοτελη από ελεγχόμενη θέση οφάιντ, πέρασε και τον Δασκαλάκη, όμως το γύρισμά του από αριστερά, παράλληλα προς την περιοχή, απομακρύνθηκε από αμυντικό του Εργοτέλη.
14' Σουτ Εργοτέλης Κοιλιάρας
Σουτ του Κοιλιάρα εκτός περιοχής, δεν ανησυχεί τον Νικοπολίδη, καθώς η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του.
15' Σχόλιο
Μετά το πρώτο 10λεπτο, που ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Εργοτέλη στα καρέ του, η πίεση των "ερυθρολεύκων" έχει ατονήσει στα τελευταία λεπτά.
16' Σουτ Εργοτέλης Γραμμόζης
Ευθύβολη εκτέλεση φάουλ από τον Γραμμόζη, με τον Νικοπολίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.
17' Ευκαιρία Εργοτέλης Γιαλούσης
Εξαιρετική ευκαιρία για Εργοτέλη. Ο Γιαλούσης απέφυγε τον Λεονάρντο, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, με το δυνατό σουτ του με το δεξί να βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νικοπολίδης.
18' Σουτ Εργοτέλης Μελισσάς
Σουτ μέσα από την περιοχή του Μελισσά, απέκρουσε ο Νικοπολίδης.
20' Σχόλιο
Πολύ ανεβασμένος στα τελευταία λεπτά ο Εργοτέλης, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις.
24' Ευκαιρία Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Ωραία σέντρα από τα δεξιά από τον Γκαλέτι, ο Κοβάτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντάς την δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.
27' Πέναλτι Ολυμπιακός
Ο Γραμόζης ανέτρεψε τον Στολτίδη (βρήκε μπάλα αλλά και πόδια του αντιπάλου του) και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.
28' Γκολ Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
1-0 για τον Ολυμπιακό! Ο Δασκαλάκης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε το πέναλτι του Τζόρτζεβιτς, όμως ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" πήρε το "ριμπάουντ" και με δεύτερη προσπάθεια από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
29' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Γραμμόζης
33' Κεφαλιά Εργοτέλης Βακουφτσής
Σέντρα από αριστερά του Κένεντι, η γυριστή κεφαλιά του Βακουφτσή έστειλε τη μπάλα άουτ.
36' Σουτ Εργοτέλης Γραμμόζης
Καλό σουτ του Γραμμόζη από θέση αριστερά στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
38' Σουτ Εργοτέλης Ογκουνσότο
Σουτ του Ογκουνσότο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Νικοπολίδης αποκρούει με το στήθος του και η μπάλα καταλήγει πλάγιο άουτ.
43' Σουτ Εργοτέλης Φραγκουλάκης
Εκτέλεση φάουλ από τον Φραγκουλάκη, η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης παίρνει τη θέση του Πατσατζόγλου.
48' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Ωραία κάθετη πάσα του Μπελούτσι για τον Τζόρτζεβιτς στα αριστερά, η σέντρα του Σέρβου βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Κοβάτσεβιτς που έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.
52' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι, η μπάλα έφτασε στον Σέζαρ που ήταν σε θέση οφσάιντ, με την κεφαλιά του να αποκρούεται από τον Δασκαλάκη.
56' Σουτ Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαλέτι και απομάκρυνση με το κεφάλι αμυντικού του Εργοτέλη, ο Κοβάτσεβιτς έπιασε το μονοκόμματο σουτ με το δεξί, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.
58' Σουτ Ολυμπιακός Μπελούτσι
Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπελούτσι με το δεξί, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Δασκαλάκη.
62' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Νούνιες παίρνει τη θέση του Μπελούτσι.
65' Σχόλιο
Συνεχή λάθη στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες, έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα.
66' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Εκτέλεση κόρνερ από Γκαλέτι, ο Σέζαρ έπιασε την κεφαλιά, ο Δασκαλάκης απέκρουσε, και στη συνέχεια έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, μετά το σουτ του Στολτίδη από το ύψος της μικρής περιοχής.
69' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Μπούντιμιρ παίρνει τη θέση του Βακουφτσή.
70' Ευκαιρία Εργοτέλης Ογκουνσότο
Ευκαιρία για τον Εργοτέλη να κάνει το 1-1. Μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Ογκουνσότο βγήκε μόνος και πέρασε τον Νικοπολίδη που είχε βγει έξω από την περιοχή για να τον πιέσει,με το πλασέ του να αποκρούεται από τον Σέζαρ λίγα μέτρα μπροστά από τη γραμμή.
73' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Κουτσιανικούλης παίρνει τη θέση του Φραγκουλάκη.
76' Κεφαλιά Ολυμπιακός Στολτίδης
Εκτέλεση κόρνερ του Γκαλέτι, ο Στολτίδης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε ψηλά άουτ.
78' Κεφαλιά Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Σέντρα με το αριστερό του Στολτίδη, ο Κοβάτσεβιτς έπιασε ωραία την κεφαλιά πάνω στην κίνηση, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.
80' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Μάθις παίρνει τη θέση του Μελισσά.
81' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Πάντος πήρε τη θέση του Γκαλέτι.
83' Σχόλιο
Τρία συνεχόμενα κόρνερ για τον Εργοτέλη, με τον Νικοπολίδη να διατηρεί για μία ακόμη φορά ανέπαφη την εστία του.
85' Σουτ Εργοτέλης
Σουτ του Μάθις μέσα από την περιοχή, σωτήρια προβολή του Ζεβλάκοβ που διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
86' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Κένεντι
90' Σχόλιο
Τέσσερα θα είναι τα λεπττά των καθυστερήσεων.
94' Λήξη αγώνα



























































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ