CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Αποθέωση στον Ερνέστο Βαλβέρδε από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων, "συγκινητικό αυτό που ζω εδώ"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε στην OPAP Arena για τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Φιορεντίνα, αποθεώθηκε από τους φίλους των ερυθρόλευκων και εξέφρασε τη συγκίνηση του για την παρουσία του στην Ελλάδα και την αγάπη που λαμβάνει.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για τον κόσμο του Ολυμπιακού και για σύσσωμο τον ερυθρόλευκο οργανισμό. Ο Βάσκος προπονητής αποτέλεσε έναν εκ των εκλεκτών προσκεκλημένων των Πειραιωτών στην OPAP Arena για τον μεγάλο τελικό της ομάδας του Μεντιλίμπαρ απέναντι στη Φιορεντίνα.

Ο Βαλβέρδε αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού, που μόλις τον είδαν από τις κερκίδες, ξεκίνησαν να τραγουδούν το όνομά του. Ο Ισπανός εξήγησε, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, πόσο συγκινητικές είναι οι στιγμές που βιώνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για την παρουσία του στην Ελλάδα για τον τελικό του Ολυμπιακού: "Είναι πραγματικά συγκινητικό που βρίσκομαι εδώ. Είναι συγκινητικό αυτό που ζω εδώ. Πέρασα εδώ τρία υπέροχα χρόνια και συγκινούμαι που ο κόσμος με θυμάται έτσι".

Για τη Μαρίνα Τσαλή (σ.σ. τη μεταφράστρια της ομάδας): "Είναι η καλύτερη προπονητής (σ.σ. γέλια), έχει μάθει όλα τα μυστικά. Μπορεί να γίνει και προπονήτρια".

Για τον Μεντιλίμπαρ: "Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Οι Βάσκοι προπονητές και ο Ολυμπιακός έχουν μια πολύ δυνατή σχέση. Η ομάδα ταιριάζει με τον τρόπο που προπονούμε, οπότε έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση".

Για το αν θα πανηγυρίσει τα γκολ: "Μακάρι να πανηγυρίσω γκολ του Ολυμπιακού σήμερα, τα γκολ που θα μείνουν στην ιστορία. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό, βέβαια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αλλά ελπίζω πραγματικά να βγούμε νικητές.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι πανέμορφο αυτό που νιώθω όταν έρχομαι εδώ. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους για την αγάπη που μού δείχνουν".

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ