CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Οπαδός των "βιόλα" υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε η χρήση απινιδωτή για να ανακτήσει τις αισθήσεις του

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με όσα μετέφερε το MEGA στη διάρκεια του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα οπαδός των "βιόλα" υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε η χρήση απινιδωτή για να ανακτήσει τις αισθήσεις του πριν μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο.

Ένα καρδιακό επεισόδιο είχε φίλος της Φιορεντίνα στη διάρκεια του τελικού του Conference League με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όσα έγιναν γνωστά μέσα από τη τηλεόραση του MEGA ο φίλαθλος των "βιόλα" έλαβε άμεση βοήθεια με τη χρήση απινιδωτή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα.

Να σημειώσουμε πως, η άμεση επέμβαση των παρευρισκόμενων και η χρήση απινιδωτή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Μην χάσετε την Game Night

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ