ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιαζιτσί, Ουνάς και όχι μόνο στο τραπέζι των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Γιαζιτσί, Ουνάς και όχι μόνο στο τραπέζι των ερυθρολεύκων
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι σκέψεις για την απόκτηση ελεύθερου παίκτη και ποιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προταθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται αγωνιστικά, αλλά ταυτόχρονα όσο είναι ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές τόσο στριφογυρίζουν οι σκέψεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Την περασμένη εβδομάδα το SPORT24 είχε κάνει σχετική αναφορά, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν κάνει κάποια κίνηση στη διεθνή αγορά, τονίζοντας δε ότι όλα είναι ανοιχτά να συμβούν μετά το παιχνίδι με τον Άρη ή και αυτό με τη Λιόν. Μάλιστα, είχαμε αναφερθεί στα ονόματα του 27χρονου Τούρκου επιθετικού χαφ Γιαζιτσί, του 27χρονου Αλγερινού εξτρέμ και κεντρικού μεσοεπιθετικού Ουνάς και του 28χρονου Ιβοριανού αριστερού μπακ Κονάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν προταθεί από τους εκπροσώπους τους στον Ολυμπιακό στις αρχές του μήνα και προτάθηκαν μαζί τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Λογικό θα πει κάποιος, αφού πρόκειται για ελεύθερους παίκτες που αναζητούν στέγη και οι μάνατζερ συνεχίζουν να τους προτείνουν σε πολλές ομάδες.

Ο τελευταίος λόγος στον Μεντιλίμπαρ

Το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ή κάποιων εκ των παραπάνω παικτών ή θα συνεχίσει ως έχει; Τον λόγο έχει φυσικά ο Μεντιλίμπαρ και η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ, που επαναξιολογούν την κατάσταση μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Σκέψεις ή συζητήσεις πάντα υπάρχουν στις ομάδες, οπότε απομένει να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Πάνω απ΄ όλα είναι, τι επιθυμεί ο Ισπανός τεχνικός.

Θα πει κάποιος, και πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ένας παίκτης που θα αποκτηθεί τέλη Σεπτεμβρίου ως ελεύθερος και δεν έχει προπονηθεί με ομάδα ή δεν έπαιξε σε φιλικό ματς τους τελευταίους τέσσερις μήνες; Και επιπλέον δεν θα έχει θα δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις;

Σίγουρα, θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα, ανάλογα με την κατάστασή του. Εδώ, δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Γουίλιαν, όπως δήλωσε πριν από τρεις μέρες ο Μεντιλίμπαρ. Από την άλλη, αν υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει -αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει ο Ισπανός προπονητής- τότε γιατί να μην αποκτηθεί;

Πέρα από τον Γιαζιτσί, τον Ουνάς και τον Κονάν, έχει προταθεί ακόμη στον Ολυμπιακό, ο 31χρονος Βραζιλιάνος -με ισπανικό διαβατήριο- επιθετικός χαφ Ραφίνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ