ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η άφιξη και το καλωσόρισμα του Πιρόλα στην Ολλανδία

Ολυμπιακός: Η άφιξη και το καλωσόρισμα του Πιρόλα στην Ολλανδία
PRINT SCREEN

Ο Λορέντσο Πιρόλα μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, πέταξε για Ολλανδία, εκεί που τον υποδέχθηκαν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον Ιταλό να αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις των "ερυθρόλευκων".

Ο Λορέντσο Πιρόλα από το απόγευμα του Σαββάτου (20/07) αποτελεί και τυπικά παίκτη του Ολυμπιακού, με τον Ιταλό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια.

Οι "ερυθρόλευκοι" έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 3.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Σαλερνιτάνα.

Ο 22χρονος στόπερ πέταξε την Κυριακή (21/07) για την Ολλανδία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Εκεί τον υποδέχθηκαν οι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο φέρελπις κεντρικός αμυντικός, που προορίζεται για να "μπει στα παπούτσια" του Νταβίντ Κάρμο, αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων των κατόχων του Conference League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ