ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Αντάλιασπορ ζήτησε τον Μπουτούτσι, Τράμπζονσπορ και Μπριζ για τον Ζινκερνάγκελ

Ολυμπιακός: Η Αντάλιασπορ ζήτησε τον Μπουτούτσι, Τράμπζονσπορ και Μπριζ για τον Ζινκερνάγκελ
INTIME SPORTS

Η Αντάλιασπορ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπουτούτσι, ενώ για τον Ζινκερνάγκελ υπάρχει κρούση από τρεις ομάδες.

Ο Ζίμερ Μπουτούτσι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και έμεινε στην Ελλάδα και προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους» παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο 26χρονος διεθνής Κοσοβάρος εξτρέμ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του και, σύμφωνα με αναφορές στην πατρίδα του και στην Τουρκία, φέρεται να τα έχει βρει με την Αντάλιασπορ.

Η τουρκική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό, χωρίς μέχρι τώρα να έχει διευκρινιστεί αν θέλει τον παίκτη ως δανεικό ή με αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Μπουτούτσι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και η αξία του ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ. Παρεμπιπτόντως, η Αντάλιασπορ έχει και άλλο Κοσοβάρο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Αμάρ Γκερχαλίου.

Τριπλό ενδιαφέρον για τον Ζινκερνάγκελ

Παράλληλα, η Τράμπζονσπορ, η Μπριζ και Τζένοα ερίζουν για την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ενώ και η Σταντάρ Λιέγης θα επιθυμούσε την παραμονή του αλλά με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητα την πώληση του Δανού επιθετικού, για τον οποίο στο Βέλγιο και στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η πειραϊκή ΠΑΕ ζητάει 3.000.000 ευρώ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, η αξία του οποίοι ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 4.000.000 ευρώ, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαρτίνεθ και η καλύτερη προσφορά που έχει φτάσει μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό είναι της Τράμπζονσπορ ύψους 1.300.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ