ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Από αυτή απουσιάζουν οι τραυματίες Ορτέγκα, Πιρόλα, αλλά και οι Μουζακίτης, Βέλντε, Ντόη. Αντίθετα, μέσα είναι ο Γιαζιτζί και ο Αποστολόπουλος.

Ο Ολυμπιακός μετά το μεγάλο διπλό στο Μάλμε για το Europa League, στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (17:00 Live από το SPORT24, Novasports Prime) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή των ερυθρόλευκων για την δύσκολη έξοδο στην Τρίπολη. Από αυτή απουσιάζουν οι τραυματίες Ορτέγκα και Πιρόλα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στη Σουηδία.

Επίσης, ο Βάσκος τεχνικός άφησε εκτός τους Μουζακίτη, Ντόη, Βέλντε και Μπακούλα, αλλά και τον Ανδρούτσο, που είχε αγωνιστεί αλλαγή κόντρα στον Λεβαδειακό. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε το τελευταίο χρονικά απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιουσούφ Γιαζιτζί, ενώ επιστρέφει σε αποστολή και ο Αποστολόπουλος, που δεν είχε ταξίδεψει στο Μάλμε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Γκαρσία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Γιαζιτζί, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ