ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το drone του SPORT24 στη Λεωφόρο Συγγρού, εκεί όπου το ανοιχτό πούλμαν περιμένει τους κατόχους του Conference

Ολυμπιακός: Το drone του SPORT24 στη Λεωφόρο Συγγρού, εκεί όπου το ανοιχτό πούλμαν περιμένει τους κατόχους του Conference
SPORT24

Το ανοιχτό πούλμαν που θα μεταφέρει τους παίκτες του Ολυμπιακού στον Πειραιά για να συνεχιστεί το πάρτι, βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού, με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να το έχουν περικυκλώσει.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν στα λιοντάρια στην "OPAP Arena" και λύγισαν την Φιορεντίνα, με το γκολ του Ελ Κααμπί στο 116' να τους δίνει τη νίκη με 1-0 και να τους χαρίζει το βαρύτιμο τρόπαιο του Conference League.

Το φινάλε του τελικού έφερε έκρηξη συναισθημάτων στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια που κράτησε για πάρα πολλή ώρα, ωστόσο το πάρτι δεν θα σταματήσει, με δεκάδες χιλιάδες φίλους των ερυθρολεύκων να περιμένουν στον Πειραιά για να αποθεώσουν τον Μεντιλίμπαρ και τους θριαμβευτές του.

Πώς θα γίνει η μετάβασή τους εκεί; Από το γήπεδο της ΑΕΚ θα φύγουν με το πούλμαν που τους μετέφερε εκεί, για να βρεθούν στην Λεωφόρου Συγγρού όπου θα γίνει η μετεπιβίβασή τους σε ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό λεωφορείο, με τον... τρελαμένο κόσμο της ομάδας να βρίσκεται και αυτός εκεί για να τους υποδεχτεί και να τους συνοδεύσει με κάθε μεγαλοπρέπεια μέχρι τον Πειραιά.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ