ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Χρήστος Μουζακίτης
Ο Χρήστος Μουζακίτης EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (20/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24).

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στον Πειραιά τον Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24).

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στόχο μόνο το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία ενδέχεται σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αγώνων σε "Κ. Βικελίδης" (Άρης - Athens Kallithea) και OPAP Arena (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ) να είναι μόνοι το βράδυ της Κυριακής (20/10) με συγκάτοικους.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Στην εστία βρίσκεται ο μονίμως βασικός Τζολάκης, ενώ η τετράδα της άμυνας απαρτίζεται από τους Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγκα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Κεντρικά χαφ είναι οι Έσε και Μουζακίτης, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Τσικίνιο. Στο δεξί φτερό της επίθεσης ο Βάσκος τεχνικός έχει επιλέξει τον Μασούρα, αριστερά τον Βέλντε και στην κορυφή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και τη φετινή σεζόν, Ελ Κααμπί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Μασούρας, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Στο πάγκο βρίσκονται οι: Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Κοστίνια, Πιρόλα, Ανδρούτσος, Γκαρθία, Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ