ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (15/9, 18:30, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Πιρόλα και Ντόη μπροστά του (στον πάγκο ο Κάρμο) και τους Ορτέγκα, Ροντινέι στα άκρα. Οι Έσε και Στάμενιτς θα αγωνιστούν στον άξονα, με τον Τσικίνιο μπροστά τους.

Οι Βέλντε και Μαρτίνς θα αγωνιστούν στα επιθετικά άκρα, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην κορυφή. Στον πάγκο για πρώτη φορά οι Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα, Ορτέγκα, Στάμενιτς, Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Γουίλιαν, Γκαρθία, Κοστίνια, Κάρμο, Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ, Αποστολόπουλος

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρεθ, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Ντίαζ, Λομόνακο

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Κοντούρης, Μαϊντέβατς, Λαγιούντ, Ρόα, Γαλάτσιος, Στάγιτς, Νικολάου, Λουίς

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ